Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tömeges gázolás Belgiumban, a baloldal tovább is fegyvert szállítana

888.hu

2022.03.20. 20:00

Karneválozó tömegbe hajtott egy autó vasárnap reggel a dél-belgiumi Louviere városában, hatan meghaltak, több mint harmincan megsebesültek – jelentette be a város polgármestere, Jacques Gobert. A Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal ismertebb szereplői egymás után szállnak be a háborús propaganda terjesztésébe. Köztük a momentumos Berg Dániel is. Ismét náci botrányba keveredett a Jobbik egyik képviselője.

 

Karneválozó tömegbe hajtott egy autó vasárnap reggel a dél-belgiumi Louviere városában, hatan meghaltak, több mint harmincan megsebesültek. A Deutsche Welle német műsorszolgáltató azt közölte, a halottak között gyerek is van, 12 sebesült állapota pedig súlyos. Az RTL Luxemburg értesülései szerint 7 embert gázoltak halálra.

Egyelőre nem tudni, szándékos volt-e az eset és ha az volt, mi lehetett az indíték. A belga rendőrség nyomoz.

 

Eközben újabb az országra veszélyes momentumos nyilatkozat látott napvilágot.

Újabb momentumos politikus kapcsolódott be a háborús propagandába. Berg Dániel katonai felszerelések küldését sürgeti Ukrajnába, és azt követeli, hogy Magyarországon haladjanak át a hadi szállítmányok. A Momentumnak a liberális európai parlamenti pártcsaládja adta meg a jelzést az uszításra február végén, amikor az ALDE tagpártjainak vezetői elfogadtak egy erősen militarista hangvételű nyilatkozatot.

 

Ismét náci botrányba keveredett a Jobbik egyik képviselője.

A neonáci börtöntöltelékekből álló Árja Testvériség (Aryan Army) nevű bűnszervezetet védelmezi egy most előkerült videón Szilágyi György, a Jobbik alelnöke, aki nem mellesleg a Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt vezette közös listán is előkelő helyen szerepel.

A Magyar Nemzeten megjelent írás szerint tovább gyűrűzik a baloldali koalícióig jutó Jobbik antiszemita botránya, egy konzervatív amerikai hetilap szerint ugyanis bizonyíthatóan neonáci nézeteket vall a jobbikos Szilágyi György.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére