Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros is fegyvert küldene Ukrajnába, hadiállapot Kijevben

888.hu

2022.03.12. 19:59

Így küzdenek Soros „jogvédő” aktivistái a politikai célokért.

 

Soros György a fegyverszállításoktól várja a változást Ukrajnában. Az amerikai milliárdos az üzenőfalaként használt Project Syndicate nevű portálon arról értekezett, hogy most éppen MIG vadászgépeket próbálnak beszerezni a háborúba, mivel az ukrán pilóták ezeket a gépeket tudják kezelni. Eközben pedig egyre-másra derülnek ki Soros aktivistáiról, hogy hogyan ‘harcolnak’ a demokráciákban Soros céljaiért.

Ezek mellett Bohár Dániel írásából az is kiderül, hogy miért hülyeség az a baloldali ötlet, hogy elzárják az orosz gázt, hiszen emellett több balos politikus is kampányolt itthon és az unióban is.

De ha már a baloldalnál tartunk arról is érdemes megemlékezni, hogy Karácsony Gergely tanácsadóinak illetményét mennyire szépen megemelte

a főpolgármester még így a háború idején is. Sajnos, a baloldali elmebaj nem ér itt véget, hiszen egy másik baloldali politikus, név szerint Juhász Ferenc már háború előtt Ukrajnába küldte volna a magyar katonákat. Pedig látszik a háború nem megoldás, csak ha Kijev mostani helyzetét megnézzük egyértelműen látszik, hogy senki nem szeretné ott látni hozzátartozóit, többek között emiatt is a francia elnök és a német kancellár is békére szólított fel a háborús feleket.

Kicsit más témára átevezve, egy cikk jelent meg Amerikában a Jobbik antiszemita múltjáról és jelenéről, amire érdemes egy pillantást vetni

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére