Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.05.24. 07:59

Indul a nap, tartsatok velünk!

Jó reggelt! Rossz hírem van, legalább is azoknak, akik autóval szoktak közlekedni, ugyanis ma reggel emelkedett a benzin ára. A MOL pénteken 5 forinttal emelte a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát, ami így átlagosan literenként 412 forintra emelkedett, a gázolajé nem változott, az maradt átlagosan 416 forint. Az üzemanyag ára legutóbb két napja változott, akkor a magyar olajvállalat 5 forinttal 408 forintra emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolajét ugyanennyivel 416 forintra. Amúgy ma nem lesz pusztítóan rossz az idő, hideg sincs, zápor is csak néhol lesz. A hétvégén szerencsére igazi nyári idő lesz, úgyhogy remélem mindenki a szabadban tölti majd az idejét. Ma az Eszterek és az Elizák ünneplik névnapjukat, Isten éltesse őket!

Mi lesz itthon?

Nem sok izgalmas, kampányfinis van, Magyarországon vasárnap lesz az EP-választás, így leginkább ezzel kapcsolatos, kampányzáró sajtótájékoztatók lesznek országszerte.

És külföldön?
  • Írországban és Csehországban ma tartják az EP-választást. Az újabb ciklus elején az Egyesült Királyság európai uniós kilépésének halasztása miatt ismét 751 tagú képviselő-testületben Írországnak 11, míg Csehországnak 21 hely jár. A szavazóhelyiségek Írországban pénteken 22 órakor, Csehországban szombaton 14 órakor zárnak, de az eredményeket majd csak vasárnap este teszik közzé, miután az összes tagállamban véget ér a voksolás. Legutóbb, 2014-ben Írországban a választásra jogosultak 52,4 százaléka szavazott, Csehországban ez az arány 18,2 százalék volt.
  • Brüsszelben ma tárgyal Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke és Giuseppe Conte olasz kormányfő.

A ma reggeli hírösszefoglalóba egy igazán pörgős elektronikus számot teszek be, hiszen már csak pár óra és itt a hétvége!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére