Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Pörge Béla

2019.05.14. 07:59

Ez várható a mai nap folyamán.

Május 14-e, kedd, Gyöngyi és Bonifác napja van. Esős időre ébredtünk, és nem is lesz szebb idő ma, az ország keleti, északkeleti felében lehet bízni a kevesebb csapadékban és az enyhébb időben.

Belpolitikában fontos eseménynek számít még ma is a tegnap történt diplomáciai esemény, Donald Trump és Orbán Viktor találkozója, ez vélhetően a mai nap szintén központi téma lesz. Emellett ki kell emelni a Századvég konferenciáját, melynek címe: Európa választ! Szó lesz a Project28 kutatás eredményeiről, felszólal Semjén Zsolt és Novák Katalin is, az eseményt pedig a Századvég Alapítvány elnöke, lapunk főszerkesztője, G. Fodor Gábor nyitja meg. Lényeges még, hogy a házelnök, Kövér László délután Siófokon tart majd fórumot.

A külpolitikai híreket illetően érdemes lesz Oroszországot figyelni, Vlagyimir Putyin orosz államfő és Szergej Lavrov orosz külügyminiszter Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel tárgyal majd Szocsiban, míg Alexander Van der Bellen osztrák államfő és Karin Kneissl külügyminiszter szintén az országba látogatnak. Az ukrán parlament várhatóan kijelöli Volodimir Zelenszkij megválasztott elnök beiktatásának napját.

A sportban a kerékpár és a jégkorong szerelmeseinek lehet jó napja, ma kerül sor a Giro d'Italia negyedik szakaszára, valamint a jégkorongvébén is lesznek meccsek.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére