Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2019.04.12. 07:59

Erre számíthattok ma.

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég. Szórványosan esőre, záporra is számíthatunk. A szél is többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 8 és 12, másutt 10 és 18 fok között alakul. Késő estére 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Ma sajtótájékoztatót tart Puzsér Róbert "független" főpolgármester-jelölt egy LMP-s és egy jobbikos politikussal karöltve. A tervek szerint fél órával később a szocik is tartanak egy sajtótájékoztatót, ahol Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és Ujhelyi István EP-képviselő szólal fel.

Dubrovnikban folytatódik a Kína-Kelet-Közép-Európa együttműködés soros csúcstalálkozója, amelyen Orbán Viktor is részt vesz. A magyar delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is. Orbán Viktor miniszterelnök külön kétoldalú megbeszélést is folytat Li Ko-csiang kínai miniszterelnökkel

Ameddig Berlinben Angela Merkel német kancellár fogadja Petro Porosenko ukrán államfőt, addig a német védelmi miniszter, Ursula von der Leyen Washingtonba látogat.

További fejlemények várhatók Julian Assange, a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítójának letartóztatásával, valamint a brit európai uniós tagság megszűnésével (Brexittel) kapcsolatosan.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére