Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.02.19. 07:59

Ez lesz ma.

Jó reggelt, drága olvasók! Ma a Zsuzsannák ünneplik a névnapjukat, Isten éltesse őket! Amennyiben autóval készültök a reggel folyamán valahova, mindenképp számoljatok azzal az indulás előtt, hogy az éjjeli fagy és a pára miatt kaparászni kell az autó szélvédőjét, hogy normálisan kilássatok. Napközben amúgy már nagyon kellemes idő, tíz fok és napsütés lesz. 

Ez lesz ma itthon

Itthon sok extra dolog nem várható, ha csak nem csinál megint magából teljes hülyét az ellenzék. Egyedül azt emelném ki, hogy az Országgyűlésben plenáris ülés lesz reggeltől, amely várhatóan 20.00 óráig, illetve a napirendi pontok megtárgyalásáig tart.

Külföldön mi lesz?
  • Brüsszelben az EU-tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek találkozója,
  • Mohamed bin Szalmán szaúdi trónörökös indiai látogatása,
  • háromnapos látogatást kezd az Egyesült Államokban Sebastian Kurz osztrák kancellár,
  • az ENSZ Biztonsági Tanácsa Jemenről tárgyal. 
Valami sport lesz a tévében? 

Bőséges a kínálat: aki a focit szereti, annak délután fél héttől a Magyar Kupa nyolcaddöntőjét javaslom, a mai meccsen a harmadosztályú Ajka a Debrecennel játszik. Ezek után sem érdemes kinyomni a televíziót, hiszen este kilenctől Liverpool-Bayern München és Lyon-Barcelona meccsek közül lehet válogatni. 

Amennyiben a tenisz a kedvenced, ATP-torna van a floridai Delray Beachen, délután öttől kezdődnek a mérkőzések, ha ajánlanom kéne valamelyiket, akkor a Seppi-Tomic párosítást emelném ki, ők este nyolctól lépnek pályára, remek meccs lesz. 

Akkor sem kell szomorkodnod, ha a kézilabdáért vagy oda: hattól férfi NB I.: Balatonfüredi KSE-Telekom Veszprém és DVTK-Eger - MOL-Pick Szeged lesz ma megrendezve. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére