Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.08.15. 07:59

Ez várható ma!

A belpolitikában sok izgalomra ezúttal sem számíthatunk, kivéve, ha valakinek még megüti az ingerküszöbét a gender szak várható megszűnése miatti balliberális aggodalom.

Ha a külföldi eseményeket nézzük, érdekes információk láthatnak napvilágot a tegnapi, Londonban végrehajtott terrorista merénylettel kapcsolatban, melynek révén több ember megsérült, illetve kórházba került, de szerencsére egyiküknek sem válságos az állapota. Az elkövetőről egyelőre keveset tudni, a brit sajtóban megjelent fotók alapján egy fekete férfi lehetett az elkövető.

A londoni gázolásos támadáson túlmenően a Genovánál történt hídomlás is témaként szolgálhat a sajtónak, akárcsak az amerikai kongresszusi előválasztások.

A mai sportesemények ismertetése előtt érdemes felidézni a Vidi tegnapi bravúros továbbjutását a Bajnokok Ligája-selejtezőjében, melynek köszönhetően már garantált az Európa-liga-főtábla, míg a BL-csoportkörért a Celticet kiejtő görög AEK Athénnal kell megküzdeniük a fehérváriaknak.

Mai sportesemények

  • KERÉKPÁR - Tour de Hongrie, 1. szakasz, Balatonalmádi-Keszthely, 154 km, 13:40
  • RÖPLABDA – Férfi Európa-bajnoki selejtező, F csoport, 1. forduló, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportcsarnoka: Magyarország-Macedónia, 17:45
  • LABDARÚGÁS – Európai Szuperkupa: Real Madrid (spanyol)-Atlético Madrid (spanyol), Tallinn, 21:00
  • VÍZILABDA – Férfi ifjúsági vízilabda-világbajnokság, csoportkör, 4. (utolsó) forduló, Szombathely: Magyarország-Oroszország, 19:30

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére