Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.05.09. 07:59

Kezdd velünk a napot, ezek a reggel legfontosabb hírei!
Egyházi vezetőkre támadtak az ellenzéki tüntetők a Kossuth téren

Három református egyházvezetőt a rendőröknek kellett kimenekíteni az Országgyűlés keddi alakuló ülése után, mert az ellenzéki tüntetők többször leköpték, lökdösték és sértegették az általuk politikusnak vélt, köztiszteletben álló személyeket. „Nem vagytok magyarok! Szégyelljétek magatokat! Mocskos hazaárulók! Gyilkosok!” – ordították a kormányellenes tüntetők az egyházvezetőknek, akiket megviselt a méltatlan támadás.

Az Egyesült Államok kilép az iráni atomszerződésből

Az amerikai elnök kedden Washingtonban bejelentette, hogy az Egyesült Államok kilép az iráni atomprogramról 2015-ben aláírt többhatalmi szerződésből. Donald Trump szörnyűnek és egyoldalúnak nevezte a megállapodást, amely szerinte nem hozott békét és nem is fog.  Az amerikai elnök szavai szerint a nukleáris program korlátozásáról született iráni ígéret valójában nagy hazugság volt, így a nyilatkozat után rendeletet írt alá az Irán elleni szankciók visszaállításáról.

Egy tízperces eső verte szét a „nagy” ellenzéki tüntetést

A kudarcosra és meglehetősen kínosra sikeredett Kossuth téri kormányellenes tüntetést egy tízperces eső mosta el kedden. A demonstrálók az eső elől futva is csak azt tudták skandálni, hogy „mocskos Fidesz”. A felszólalók unalmas, hosszú évek óta ismételgetett, erőtlen közhelyeket pufogtattak, nem is váltottak ki különösebben erős reakciókat az összegyűlt emberekből. Ez volt a harmadik „Mi vagyunk a többség” tüntetés, amely ismételten bebizonyította, hogy ez a hakni még kisebbségnek is kevés, nem hogy többségnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére