Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rasszista BLM-aktivisták, hazug Népszava, rossz társaságba keveredett kvízprofesszor

888.hu

2021.04.16. 19:59

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádióban, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó és Leslie Mandoki világhírű zenész pedig a 888.hu-nak adott interjút.
Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 3 145 592, közülük 1 349 314 fő már a második oltását is megkapta

tájékoztat a koronavirus.gov.hu. Az új fertőzöttek száma 5216, az elhunytaké pedig 241 fővel nőtt.

 

Több mint 4,5 millió adag vakcina érkezik a következő hetekben Kínából és Oroszországból, ezért indított a baloldal támadást a keleti vakcinák ellen”

mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a Facebook-oldalán pénteken közzétett videójában.

 

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta, hogy az elkövetkező hat hét döntő lesz, ekkor meg tudjuk duplázni a beoltottak számát, így május végére, júniusra „kint vagyunk a vízből”.

Az oltás életet ment, mert a megbetegedés halált is okozhat

– tette hozzá, mindenkit biztatva a regisztrációra.

 

Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó adott interjút a 888.hu-nak, melyben mesélt arról is, hogy sajnos saját tapasztalatokat is szerzett a koronavírusról. Szerencsére szinte tünetmentesen átvészelte ősszel a fertőzéssel járó megpróbáltatásokat, és nyilván nem véletlen, hogy azonnal regisztrált a védőoltásra. Sőt, a napokban már a második adagot is megkapta, és

örömmel csatlakozott az oltási hajlandóságot növelni hivatott kampányhoz.

 

Elhunyt Törőcsik Mari, a nemzet színésze és a nemzet művésze, a magyar színjátszás felejthetetlen alakja. A Kossuth-nagydíjas, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznőt életének 86. évében, hosszas betegség után pénteken hajnalban érte a halál. Orbán Viktor a közösségi oldalán búcsúzott a színésznőtől.

 

Készített a Nézőpont Intézet egy országos, reprezentatív kutatást, melynek eredményéből kiderül, hogy változatlanul magas a kormányfővel szimpatizálók aránya, 80 százaléka oltáspárti, a lakosság többsége elégedett a kormány járványkezelésével.

 

A világhírű Leslie Mandoki a 888.hu-nak mesélt szombati online koncertjéről, Bartókról, a széthúzásról és a világjárvány kihívásairól, de egy személyes történettel Freddie Mercury és a Tavaszi szél rejtélyére is fényt derített.

 

A japán Seiren Ltd. 15,2 milliárd forint értékű autóipari beruházást telepít Pécsre. Szijjártó Péter külügyminiszter elmondta, hogy a 26 ezer négyzetméteres gyárban 170 munkahely létesül, a kormány ezért 4,6 milliárd forinttal támogatja a beruházást. A japán cégnek ez lesz az első európai üzeme, innen fogják ellátni az uniós piacot gépjármű-üléshuzattal – tette hozzá.

 

Gyurcsány Ferenc nincs jó hatással Vágó Istvánra. A kvízprofesszorból mára a közösségi oldalán mindenféle baromságot összehordó XII. kerületi DK-s önkormányzati képviselő lett – Bohár Dániel írása.

 

Ha most kikandikálnak a fehér nyuszi üregéből, akkor rádöbbennek, hogy több mint hárommillió honfitársunk be van oltva, és úgy hasít az oltási kampány, mint kés a párizsiban. A vírus le lesz győzve, a magyarok háromnegyede már szeretné az oltást. A maradék egynegyed akkor lesz meggyőzve, ha a sörkertben, a koncerten, a színházban kérik majd a védettségi kártyát – Georg Spöttle írása.

 

Elégedett a kínai vakcinával Gőgös Zoltán szoci exképviselő. Miközben a baloldali politikusok vadul hergelnek a keleti vakcinák ellen, jó látni, hogy vannak még józanul gondolkodó hozzájuk közel álló emberek.

 

Megint hazudott a Népszava, melynek valótlan állításával ellentétben Polt Péter legfőbb ügyész nem sértett jogot, amikor 2019-ben jogorvoslati indítvánnyal élt a törvényesség érdekében a Pesti Központi Kerületi Bíróság egyik végzésével szemben – olvasható a Legfőbb Ügyészség pénteken kiadott közleményében.

 

Mette Frederiksen dán miniszterelnök annak kapcsán nyilatkozott, hogy több száz menekültet fognak visszaküldeni a nemrégiben biztonságosnak minősített Damaszkusz környéki területekre.

 

Márki-Zay Péterék ellehetetleníthetik a hódmezővásárhelyi kórház uniós támogatással megvalósuló fejlesztését az önkormányzat által kért közterület-használati díj – jelentette ki az intézmény főigazgatója pénteken az alföldi városban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére