Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pert kap a nyakába Hadházy, Márki-Zay szerint az egészségügy egy üzlet

888.hu

2022.01.08. 19:59

Tarlós István szerint Karácsony egy könnyen befolyásolható személyiség, egyre kevesebben bíznak a baloldal sikerében.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) személyiségi jogok megsértése és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt jogi eljárásokat kezdeményez Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel szemben – jelentették be. A népegészségügyi központ szerint Hadházy Ákos nyilvános bejegyzése „szakmai hozzá nem értése és rosszhiszeműsége miatt” lejáratja a Nemzeti Népegészségügyi Központot – amelynek egyik közfeladata a járványügyi védekezés -, és ezzel a lakosságot szándékosan félrevezeti.

„Álszentség lenne azt mondani, hogy az egészségügy nem üzlet, nincs olyan, hogy ingyenes egészségügy, ez egy illúzió” – hangoztatta Márki-Zay Péter egy interjúban tavaly nyáron. A baloldal miniszterelnök-jelöltje ugyanazt a modellt vezetné be, amellyel 2010 előtt Gyurcsány Ferenc és kormánya próbálkozott: üzleti alapú, fizetős egészségügyet, privatizált kórházakkal, és ellátó intézményekkel.

A Mediaworks-Hírcentrum Narratíva című műsorának vendége volt Tarlós István. A volt főpolgármester úgy fogalmazott, hogy Karácsony Gergelyt valakik kinézték erre a pozícióra, mert egy rendkívül könnyen befolyásolható és vezethető személyiség. Éppen ezért az sem lepte meg, hogy elindul az előválasztáson mint miniszterelnök-jelölt, sem az, hogy végül visszalépett.

A lakosság fele számít arra, hogy egy baloldali győzelem esetén romlanak majd az anyagi körülményei – tette közzé legfrissebb közvélemény-kutatásának eredményét a Real-PR 93.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére