Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pápalátogatás Magyarországon, Cseh Katka lehet hogy a börtönben végzi?

888.hu

2021.09.12. 19:59

Fekete-Győr András nem bír magával, Karácsony büszke a hazugságaira.

 

A lila párt bölcs vezére először az elektromos rollerét fürdeti meg a zuhanyzóba, majd a pápalátogatás miatt szól be Orbánnak.

De inkább maradt volna a napelemek megszakértésénél…

De a Momentum nem csak a fejétől bűzlik, hiszen Cseh Katalin ellen is elkezdtek nyomozni korrupció miatt, amit Bohár Dániel publicisztikájában foglalt össze.

Ezek mellet ne menjünk el szó nélkül a Karácsony Gergely mellett sem, aki kifejezetten büszke rá, hogy a Corvinuson taníthatott úgy, hogy nem voltak meg hozzá a megfelelő papírjai.

Amíg a baloldali pártok vezetői el vannak foglalva kicsinyes dolgaikkal, addig a magyar miniszterelnök élvezi a baloldal által oly gyakran hangsúlyozott elszigetelődést és fogadta a pápát a Szépművészeti Múzeumban.

Sajnos a világ ma is szolgált LMBTQ témával, hiszen nem olyan rég nyerte meg első MMA harcát egy transznő. A szexuális kisebbségek által használt szivárvánnyal kapcsolatban pedig Fodor-Horváth Zsófia cikkét érdemes elolvasni, aki a magyarországi helyzetről és a baloldali hangulatkeltésről írt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére