Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Norvégiai terrortámadás, újabb „békés” tüntetések kezdődtek Amerikában

888.hu

2022.06.25. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

 

Lehetséges terrorcselekményként vizsgál a norvég rendőrség egy halálos áldozatokkal is járó lövöldözést,

amely az oslói The London Pub melegklubban történt szombatra virradóra.

 

 

Ezzel párhuzamosan Amerikában a Legfelsőbb Bírósági döntés miatt kezdődtek újra a többnyire békés tüntetések”, amihez csatlakozott a Hulk is.

 

 

Magyarországra áttérve, érdemes tudni, hogy hazánk nem szűkölködik a búzából, így nem várható éhség a télen, viszont parkoló áremelkedés várható ősztől Karácsony jóvoltából. Még egy gazdasági hír érkezett a mai nap, miszerint a versenyhivatal is figyeli a légitársaságok jegyértékesítését.

 

 

Sportra áttérve rendkívüli online sajtóbeszélgetést szervezett pénteken az MLSZ Marco Rossival. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya ugyan már jól megérdemelt pihenőjét tölti a családjával Siracusában,

ám a Nemzetek Ligájában aratott sikerek nyomán megnövekedett érdeklődést kielégítendő válaszolt a magyar sajtó képviselőinek.

Míg a magyar úszó cápa apja is kiadott egy nyilatkozatot, ahol többek között azt is elhangzott, hogy a 68 esztendős Milák Mihály már 2017-ben is a fellegekben járt, amikor az akkor még csak 17 esztendős fia szintén a budapesti vb egyik legnagyobb meglepetését okozva második lett a100 pillangón.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére