Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Nem ez volt a legeseménydúsabb nap az évben | 7:59

888.hu

2020.07.27. 19:59

A nap hírei dióhéjban.

Sokat elárulok azzal, hogy olyan hírek publikálása közül válogathattunk ma, mint például, hogy Anglia legmagasabb hegyéről lementettek egy bernátihegyit, vagy hogy kisoroszlánok születtek Nyíregyházán, de azért a délelőtt tartogatott némi izgalmat.

Gyurcsányék véletlenül mandinerből – nem a lapból – bevallották, hogy némi enyhe ráhatást azért gyakorolnak a független sajtóra.

Gyurcsányék beismerték a „független„ média befolyásolását

Az Index önfelszámolását követő tüntetésen vállvetve harcoltak a média szabadságáért a baloldali pártok, Gyurcsányék azonban, némi spéttel, csak másnap kezdtek demonstrálni a „független média” mellett. Érthető az álszerénység, hiszen a DK elnöke és a Brüsszelben garázdálkodó EP-alelnöke is beismerte, hogy befolyásolták a „függetlenobjektív„ médiumokat, sőt: Dobrev Klára bevallotta, hogy nyomást gyakorolt a kormányellenes médiumokra.

Magyarország határain túl viszont sajnos napról napra magasabb fokozatra kapcsol a koronavírus-járvány második hulláma. Egyre valószínűtlenebb, hogy el tudunk kerülni egy második karanténidőszakot ősszel... hacsak nem válik be valamelyik oltásteszt.

Az Egyesült Államokban is megindult az első nagyarányú vakcinateszt – Oroszország és Kína után –, úgyhogy immár csak ez EU bandukol hátul (ebben is).

Megkezdődött a koronavírus-vakcina tesztje az Egyesült Államokban

Szakértők rámutattak, nincs biztosíték arra, hogy az amerikai Országos Egészségügyi Intézetek (NIH) támogatásával, a Moderna biotechnológiai vállalat által kifejlesztett kísérleti oltóanyag valóban hatékony védelmet nyújt a Covid-19 ellen. A résztvevők nem fogják tudni, hogy a vakcinát kapták-e, vagy csak hatóanyag nélküli szert, úgynevezett placebót, a tudósok pedig nyomon fogják követni, hogy melyik csoport körében hogyan [...]

A koronavírus viszont még így is csak a világ második legveszélyesebb jelenségévé tudta kinőni magát, az Egyesült Államokban ugyanis továbbra is tart – egyre véresebben – az antifasiszta lázadás, ami lassacskán polgárháborúval fenyeget.

Portland után most Seattle lett a neomarxizmus gócpontja.

Szemrebbenés nélkül tagadja le a baloldal a valóságot

Már lassan két hónapja tartanak az erőszakos demonstrációk az Egyesült Államokban, azonban úgy néz ki, hogy a valóság nem éri el a demokrata párti politikusok ingerküszöbét. Csak Portlandben immár majdnem 60 napja folyamatosak a zavargások, és akkor Seattle-ről és Atlantáról még nem is beszéltünk. Most Jerry Nadler, a demokrata többségű képviselőház igazságügyi bizottságának elnöke érezte [...]

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére