Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Négyéveseknek tartottak LMBTQ-klubot, feszült német–orosz viszony

888.hu

2021.12.17. 19:59

Nyíltan fenyegetik egymást a baloldaliak.

 

Zajlik az élet Los Angeles-ben, ahol egy 10 hetes online LMBTQ-klubot szerveztek általános iskolások számára. Természetesen ez a progresszivizmus szellemében teljesen elfogadott.

De térjünk is vissza, hazánkra hiszen a baloldal ma is ki tett magáért.

A baloldalon nyíltan fenyegetik egymást, sőt meg is buktatják szövetségeseiket ha a hatalomról van szó.

Láttuk, hogy miként került összeomlás szélére Érd, vagy éppen Göd, de a legújabb példát Szigetszentmiklós szolgáltatja, ahol addig jutott az összefogás, hogy az LMP színeiben mandátumot szerzett alpolgármester, már nyíltan fenyegette meg a DK-s képviselőt egy testületi ülésen.

Ezek mellett ott van Márki-Zay Péter is, akit Gyurcsány szépen kijelölt kapitánynak, hogy majd a kellő időben le lehessen venni a helyéről, de ebből a szempontból érdemes megvizsgálni a a Városháza-ügyet is, hiszen Karácsony már majdnem jobb hazudozásba mint a mestere.

Természetesen ezek mellett a baloldali médiumokat se kell félteni, ott van például a 444, akik csak a legfontosabb dolgokat nem mondják el a Városháza-ügyben.

Mára már csak egy kis európai kitekintés maradt, hiszen Annalena Baerbock lesz Németország következő külügyminisztere, ami miatt borítékolni lehetett, hogy a zöldbaloldal rögvest az ideológiavezérelt külpolitika rögös útjára lép. Az új külügyminiszter Oroszország kapcsán rögvest „megnyugtatott” mindenkit, hogy inkább érzelmi alapon képzeli el a külpolitikai alapjait, mintsem a geo- és reálpolitikát figyelembe vevő pragmatikus módon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére