Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi tükör: Megerősödött a Visegrádi Csoport, őrület New Yorkban és Chicagóban

888.hu

2020.07.07. 19:59

A nap őrülete, hogy gyengítik a rendőrséget New Yorkban és Chicagóban, miközben nő a fegyveres erőszak ezekben a nagyvárosokban. Webkonferencián szólal fel holnap Orbán Viktoron kívül Aleksandar Vucic szerb elnök és Janez Jansa szlovén miniszterelnök, derült ki a nap folyamán. Szijjártó Péter külügyminiszter pedig botrányról, egyben a Visegrádi Csoport megerősödéséről beszélt Lengyelországban.

New Yorkban és Chicagóban elszabadult a fegyveres erőszak, miközben a rendőrség költségvetésének csökkentésére készülnek mindkét városban.

„Orwelli cenzúrának” minősítette egyes hongkongi tankönyvek kivonását a forgalomból Mike Pompeo amerikai külügyminiszter. Pompeo arra reagált, hogy a hongkongi kormányzat hétfőn elrendelte azon könyvek kivonását az iskolákból, amelyek álláspontja szerint sértik a pekingi parlament által a múlt héten elfogadott, új nemzetbiztonsági törvényt.

Gyorsíthatják a koronavírus terjedését Európában az illegális bevándorlók. A szakértő azt mondta, hogy a migránsok az elmúlt hónapokban zárt közösségben voltak, nem tesztelték őket, ezért könnyebben terjedt közöttük a vírus.

Még Magyarországon sem ért véget a koronavírus-járvány első hulláma, hiszen mindennap érkeznek hírek újabb megbetegedésekről – mondta Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának főorvosa.

Újabb sunyi próbálkozások: neveket vágtak le a konzultációs ívekről a DK-s aktivisták.

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta Francois-Xavier Bellamyt. A francia Republikánusok EP-képviselőcsoportjának vezetője vezeti majd a Polgári Magyarországért Alapítvány szerdai „Európa cenzúrázatlanul” című webkonferenciáját, melyen Orbán Viktoron kívül Aleksandar Vucic szerb elnök és Janez Jansa szlovén miniszterelnök szólal fel.

Szombat estig tartott a Lánchíd oroszlánjának hasából kinőtt, és a Facebookon híressé vált „Karácsony-fa” élete. Az óbudai Fidelitas videójából kiderült, hogy mi lett a burjánzó növény sorsa.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a bővítési botrányról és a Visegrádi Csoport megerősödéséről beszélt a dél-lengyelországi Wadowicében, Szent II. János Pál pápa szülővárosában kedden.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére