Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mutatjuk a nap legfontosabb híreit

Horváth Tamás

2020.09.11. 19:59

Este 7:59, azaz napvégi hírösszefoglaló a nyolcason.

Kezdjük mindjárt a legjobb hírrel: itt a hétvége! Igen, egy normális embernek ennyi elég is lenne, de mi, a politika iránt érdeklődő homo politicus-ok nem elégszünk meg ennyivel. Nézzük hát, mi történt ma belföldön és külföldön!

Békési kolléga ismét hozott egy tengerentúli sztorit, így megtudhattuk, hogy az Oregon és Washington államokban tomboló erdőtüzet egy antifa gyújtogató okozta.

A Magyar Nemzet ma is folytatta Soros karmesteréről szóló sorozatát, így kiderült, hogy a Momentum egyik képviselője is jelent Gerald Knaus-nak.

Természetesen beszámoltunk a vírushelyzet aktualitásairól is: a mai napon 718 fővel emelkedett a magyarországi regisztrált fertőzöttek száma, és elhunyt egy idős honfitársunk.

Ugyancsak a pandémiához kapcsolódik, hogy Orbán Viktor bejelentette a legújabb intézkedéseket. A Kossuth rádiónak adott interjú kivonatát ITT lehet elolvasni.

Ha már Orbán Viktor, a miniszterelnök a reggeli interjú után a lengyelországi Lublinba utazott, ahol a visegrádi országok kormányfőinek konferenciáján szólalt fel. Részletek ITT.

Végül, de nem utolsósorban emlékezzünk Karácsony Gergelyről, aki fukarkodik, és nem akarja támogatni a járvány által sújtott budapesti turizmust. A baloldalon rendre „bezzegvárosként” emlegetett Bécsben egy kicsit más a helyzet...

Köszönöm a figyelmet, szép hétvégét kívánok mindenkinek!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére