Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Micsoda nap volt: fenyegetőző cigánybűnöző, deliráló DK-alelnök és egy tényleg jobban teljesítő Magyarország

888.hu

2020.02.20. 19:59

Egy perccel nyolc előtt: akadt ma bicskanyitogató hír bőven, hiszen egy roma exsérült még a bíróságon is el akarta ásni a rajta segítő mentőst, Molnár Csaba DK-alelnök Gyurcsányt Orbánnál is nagyobb hazafinak vizionálta, de legalább az is kiderült egy európai felmérésből, hogy Magyarország a számok alapján is jobban teljesít.

Hoppá, az ellenzék szerint „eladósodott, szegény” Magyarországon a legnagyobb a jólét a V4 országok között:

Az Intrum követeléskezelő Európa államaiban készített pénzügyi jóléti barométerén – amely a számlák fizetését, a hitelállományt, a megtakarításokat és a pénzügyi tudatosságot méri – Magyarország 6,24 pontot ért el, a visegrádi országok között a legmagasabbat. Szlovákia 6,19, Csehország 6,16, Lengyelország 5,54 pontot kapott. Európában a legmagasabb értéket Németország (6,89), Ausztria (6,77) és Svédország (6,72) érte el, míg a legalacsonyabbat (5,30) Görögország.

Magyarország viszonylag

magas pontszáma elsősorban a rendkívül alacsony lakossági hitelállománynak köszönhető,

a hitelszabadság szempontjából pedig az összes európai ország közül az első helyen áll.

Ennek tükrében még inkább röhejes, hogy Molnár Csaba DK-alelnök orbitális ökörséget állítva akart benyalni főnökének, szerinte:

2005-ben Gyurcsány Ferencnek miniszterelnökként még a költségvetés elfogadása előtti utolsó éjszakán is sikerült elérnie, hogy a Magyarországnak járó támogatások egymilliárd euróval nőjenek. Úgy fogalmazott:

Ez az igazi hazafiság, nézzük meg, hogy Orbán Viktor is van-e olyan jó hazafi, mint Gyurcsány Ferenc, és meg tudja-e emelni a nekünk juttatott támogatásokat!

Persze az is lehet, hogy Molnár véralkoholszintje egy tuzséri férfiéhoz közelített:

Életveszélyesen megfenyegette a mentőst a kisvárdai bíróságon a vádlott. Annak a cigány származású férfinak az ügyét tárgyalták, aki megütötte az őt ellátó mentőst még 2018 májusában – írta a Frissmédia.

Hogy megismerjük a teljes történetet, 2018. május 24-éig kell visszamennünk az időben – ekkor kaptak riasztást a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsérra a záhonyi mentősök. Egy helyi ház udvarán fekvő férfit kellett, hogy ellássanak, akit egy verekedésben hagytak helyben. Miután a kiérkező mentőápoló a mentőautóban ellátta a vádlott sérülését, kinyitotta a gépjármű ajtaját, hogy az utcán tartózkodóktól elkérje a férfi iratait. Eközben a vádlott az autóból az utcán lévőkkel hangosan veszekedni kezdett, majd

felugrott a vizsgáló székből, és a mentőápolót ököllel többször megütötte a vállán, az arcán, valamint az orrán.

A vádlott a mentős bántalmazását csak a jelenlévők közbelépése után fejezte be. Most pedig csak a tárgyalást vezető bírónő rutinjának és türelmének volt köszönhető, hogy a tárgyalás nem torkollott újabb verekedésbe. Az ügy sértettjének a vádlott azt ígérte, hogy „a föld alá teszi”.

Csoda, ha valahová nem akarnak bemenni a mentősök?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére