Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megkerült Soros György, változások az Air Malta járatain

888.hu

2021.09.10. 19:59

Ráadásul, egyedül a Momentum nem tartja fontosnak, hogy körülnézzen Cseh Katka háza táján.

 

Az elmúlt időszakban nem nagyon lehetett látni Soros György nemzetközi tőzsdespekulánst, leginkább véleménycikkekkel jelentkezett. A bujkálás azonban most véget ért, ugyanis fia, Alexander Soros „előcsalogatta” az apját egy fotó erejéig. A fiatal trónörökös Twitter-oldalára feltöltött egy fotót, amelyen

a két Soros Nancy Pelosival, az amerikai képviselőház demokrata párti elnökével pózol.
A sokszínűség és az egyenlőség az Air Malta alapértékei, a légitársaság minden ügyfelét szívesen látja, tekintet nélkül nemzetiségükre, fajukra, politikai ideológiájukra, vallásukra és nemükre” – áll az Air Malta közleményében.
A személyzetet arra is ösztönzik, hogy az utasokat „vendégeknek” nevezzék annak érdekében, hogy segítsenek a transz-, nem bináris és interszexuális embereknek jól érezni magukat”
– jelentette be a légitársaság.
Egyre több külföldi és hazai szervezet indított vizsgálatot Cseh Katalin zavaros pénzügyei miatt, ennek ellenére a momentumos európai parlamenti képviselő pártja nem tartja fontosnak, hogy körülnézzen politikusuk háza táján.
Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a 888.hu érdeklődésére párhuzamot vont a 2019-es kispesti botrány és a mostani ügy között. Az elemző szerint
Cseh Katalin botránya kísértetiesen hasonlít a kispesti szocialisták ügyének kezeléséhez.

Azzal védekezett, hogy még jóval politikai pályafutása kezdete előtt lemondott a cégvezetésről, de kiderült, hogy ez olyannyira nem igaz, hogy politikai pályafutása jóval korábban indult, mint hogy átvette volna a cég vezetését – mondta az elemző.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére