Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter szerint a falusiak tudatlanok, házkutatások kezdődtek a Városháza-ügyben

888.hu

2021.12.13. 19:59

A jobboldal nevezi meg a következő olasz államfőt, CNN-es producert tartóztatott le a rendőrség pedofília miatt.

 

Mióta Márki-Zay Péter „egyszerű, tudatlan embereknek” nevezte a falusiakat, vége-hossza nincs a tiltakozó bejegyzéseknek a közösségi médiában. A kistelepülések polgármestereiben megszólalt az a jogos nemzeti öntudat, amely ma már nem hagy szó nélkül olyan alpári sértegetéseket, mint amilyenekkel a baloldal miniszterelnök-jelöltje igyekszik megalázni a vidéken élő magyar embereket.

Az Index információi szerint egyszerre több helyszínen is házkutatást kezdett a rendőrség, amely már korábban megerősítette, hogy nyomoznak a Városháza tervezett eladása és a gyanú szerint a fővárosnál működő jutalékos rendszer miatt. A portál szerint a rendőrség hétfő reggel párhuzamosan több helyszínen – köztük a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Attila úti székházában – házkutatást kezdett a Városháza-üggyel kapcsolatban.

Eközben Olaszországban: A jobboldali többség nevezi meg a következő államfőt Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek (FdI) elnöke szerint, aki az elnöki köztársaság bevezetését is felvetette a konzervatív erők karácsonyi római találkozójának vasárnapi zárásán.

A szövetségi bűnüldöző szervek a héten letartóztatták a CNN egyik vezető producerét – aki korábban Chris Cuomo műsorvezetővel dolgozott együtt –, mert állítólag szexuális tevékenységet folytatott gyerekekkel.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére