Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay legnagyobb bánatára Orbán bejelentette, hogy kimaradunk a katonai konfliktusból

888.hu

2022.02.23. 19:59

Karácsony szerint Iványi Gábor a nemzet lelkiismerete; korrupciós bűncselekményekkel összefüggésben tartottak kutatást a zuglói polgármesteri hivatalban.

 

Orbán Viktor miniszterelnök nemrég hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyben kijelentette, hogy Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia, utalva az ukrán-orosz válságra. A miniszterelnök azt is mondta: szó sem lehet azoknak a baloldali javaslatoknak az elfogadásáról, amelyek szerint fegyvereket és katonákat akarnak küldeni Ukrajnába.

Márki-Zay Péter szerint azonban ha a NATO úgy dönt, Magyarországnak katonákkal és fegyverekkel is támogatnia kell Ukrajnát.

Különös, hétköznapi állampolgár számára kifejezetten érthetetlen helyzet alakult ki a VIII. kerületi Dankó utcában, az Oltalom Karitatív Egyesület székháza előtt. Itt ugyanis megjelentek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) emberei, mert az egyesület a gyanú szerint a dolgozóktól 2015 és 2019 között rendszeresen levonta a járulékot, de azt nem fizette be. Karácsony Gergely azt mondta, hogy ma Iványi Gábor, az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség lelkészi vezetője a magyar nemzet lelkiismerete.

Korrupciós bűncselekményekkel összefüggésben tartott kutatást a zuglói polgármesteri hivatalban szerdán a Központi Nyomozó Főügyészség. A mostani házkutatás feltehetően összefüggésben lehet azzal, hogy Hadházy Ákos már több alkalommal írt egy pártokon átnyúló parkolási mutyiról, amelyről szerdai elmondása szerint már korábban is tudta, hogy abban baloldali szereplők is érintettek lehetnek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére