Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lepereg az oltáspárti máz Gyurcsányról és utánfutóiról, amikor fenyegetőznek és őrjöngenek

888.hu

2021.04.07. 19:59

Ferdíti a valóságot a HVG, megtalálta a kákán a csomót az Alfahír, akcióba lendült az ADOM Diákmozgalom.

Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 2 536 751, közülük 1 005 936-an már a második adag vakcinát is megkapták. Az új fertőzöttek száma 1933, ezzel a járvány kezdete óta összesen 693 676 fertőzöttet regisztráltak. Elhunyt 311 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 22 409-re emelkedett – írta meg a koronavirus.gov.hu.

 

Majdnem 250 ezer adag Pfizer–BioNTech-oltóanyag érkezett ma Magyarországra. Ez már a 16. szállítmány, amellyel összesen mintegy 1,7 millió vakcinát szállított hazánkba a vállalat.

 

A ma reggeli adatok szerint több mint 2,53 millió ember kapott oltást, ami azt jelenti, hogy minden negyedik ember

– hangzott el az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóján. György István, az oltási munkacsoport vezetője arról is beszélt, hogy már több mint 100 ezer pedagógus kapta meg az első adag vakcinát, csütörtökön pedig elkezdődik a második körös oltásuk. Megköszönte továbbá az oltási folyamatban részt vevők kimagasló munkáját, aminek köszönhetően csupán a múlt héten 526 ezer első, illetve 720 ezer második oltást adtak be.

 

Nehéz eldönteni, hogy vajon a Jobbikban nehézfejűek vagy sz888kavarók ülnek. Szerintük a szabályok enyhítését nem az Európában szinte egyedülálló módon növekvő magyarországi átoltottsági arány, hanem az Eb-meccsek időpontja indokolhatta.

 

Most, hogy a gyurcsányista baloldal mantrát váltott, s a keleti vakcinák ócsárlása után hirtelen ráncfelvarrott oltásbarátként kacagtatja halálra a szemlélőt, Mihail Solohov Sztálinról megfogalmazott gondolata jutott eszembe. „Sztálin hatvanéves lett. Jó ember. Isten éltesse még egyszer ennyi esztendőig!” – Horváth K. József írása.

 

Gyurcsány Ferenc őrjöngött a parlamentben, és börtönnel fenyegetőzött. Érdekes lenne megtudni, hogy a brüsszeli jogállamiságba ez a leszámolással való fenyegetés mennyire fér bele... Mindenesetre ezt a stílust Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője se hagyta szó nélkül. A közösségi oldalán azt írta:

Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt”

 

A keleti nyitásból a magyar gazdaság nagyon sokat profitált, Tádzsikisztánban például a Richter a legnagyobb európai gyógyszeripari szereplő, és várják egyebek között a magyar vízipari cégeket – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán egy dusanbei üzleti találkozón.

 

Novák Katalin szerdán közzétett Facebook-posztjában számol be arról, hogy az Eurostat adatai alapján jelentősen nőtt a gyermekvállalások száma 2010–2019 között. A bejegyzésből az is kiderül, hogy az említett időszakban – hála a 2012-ben kezdődött családpolitikai fordulatnak – 24 százalékkal nőtt a gyermekvállalási kedv, ami a legjobb eredmény az EU-n belül.

 

Németországban sajnos mindig nagy a hajlandóság az idióta, beteg maszlagok benyelésére. Ha így nézzük, Petry Zsolt még olcsón megúszta, hiszen voltak olyan történelmi időszakok, amikor a birodalom sokkal csúnyábban bánt el a másként gondolkodókkal – Bohár Dániel írása.

Szijjártó Péter Facebook-bejegyzésében szintén kifejtette véleményét arról, hogy a német Hertha elküldte a csapattól a kapusedzőt azért, mert élni merészelt a szólás-és véleményszabadságával.

Most hol vagytok? Mikor fogtok tiltakozni? Mikor indítotok és milyen cikkely szerinti eljárást?”

– tette fel a kérdést a külügyminiszter az EU liberális vezetőinek.

 

A 888.hu-hoz eljutott információk szerint több középiskolai diák is arról számolt be, hogy egy vagy több tanáruk jelezte: az április 19-ei nyitás után betegszabadságra megy. Megtagadják a munkát, pedig elértük a 2,5 millió beoltottat, valamint immunizáltuk soron kívül a pedagógusokat. Hab a tortán, hogy az ellenzéki összefogás máris a diákokat hergeli a kormány ellen. Az ADOM Diákmozgalom (korábbi nevén Független Diákparlament) már számos tüntetést szervezett. A szervezet tagjai közé tartozik a volt MSZP-s EP-képviselőjelölt Kálló Dániel, aki most újabb mozgalomra buzdítja a tanulókat.

 

A HVG-nek sikerült megint megtalálni a kákán a csomót. Ezúttal azért kezdtek sivalkodásba, mert Varga Mihály pénzügyminiszter kedden a közösségi oldalán közölte, hogy Bugár Csaba „került a Magyar Államkincstár elnöki pozíciójába”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére