Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Jön Ferenc pápa és a kommunisták szerint se vállalhatóak a nyugat-európai vezetők

888.hu

2021.07.04. 19:59

A méhlegelők ellen a legjobb érv maguk a méhek, Pozsonyi Ádám pedig körbe járja a témát, hogy vajon vallás nélkül lenne-e tudomány?

 

A mai nap több szempontból is tartalmazott izgalmas pillanatokat. De először talán egy öröm hírrel érdemes kezdeni: Ferenc pápa bejelentette, hogy szeptember 12-én Budapesten bemutatja a NEK zárómiséjét.

De ha már kereszténységről van szó, Pozsonyi Ádám egy nagyon fontos témát járt körül ezen a vasárnapon: vajon a vallás tényleg évszázadokon keresztül hátráltatta a tudományt?

De július negyedike más miatt is fontos, hiszen Amerikában ma ünneplik a függetlenség napját, illetve ünnepelnék, hogy ha a baloldal nem akarná ezt is szétzúzni.

Kicsit a magyar politikai eseményekhez visszatérve, a nap folyamán kiderült

az agrárminiszter méhei a legjobb példák Karácsony Gergely méhlegelői ellen.

Hiszen Karácsonynak fogalma sincs, miről beszélt a miniszter a méhekkel kapcsolatban. Ő csak tolja a saját, a pestieket hülyének néző, méhlegelős, liberális dumáját, amin az emberek csak nevetnek, a méhek meg a gazt messzire elkerülik. De ha már Karácsonynál tartunk a Clark Ádám tér még mindig levan betonozva, viszont most már a Fidelitas is vitt virágot a helyszínre hátha így rá lehet venni Karácsonyt, hogy tegyen valamit az ügyben.

Végezetül pedig egy igazi komcsi is inkább Orbán Viktort méltatta a nyugat-európai vezetőkkel szemben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére