Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

ISIS-tagokat találhattak a menekülő afgánok között, megvan az első angol transznemű elnökjelölt

888.hu

2021.08.25. 19:59

Egyre aktívabbak az embercsempészek a magyar határnál, Trump bevándorlási programjának életbe léptetésére kötelezik Bident, és nem tetszik a román pártvezetőknek, hogy Áder János párhuzamot vont Trianon traumája és a Krím annektálása között.

 

Legalább egy menekülő afgánt őrizetbe vettek a katari Al Udeid repülőtéren, mert lehetséges kapcsolatot találtak közte és az Iszlám Állam nevű terrorszervezet között.

A Védelmi Minisztérium automatizált biometrikus azonosítórendszere szerint a kimenekített, különleges bevándorlási vízumra jogosult 7000 afgán közül 100-an szerepeltek a hírszerző ügynökségek listáján”

írja a Breitbart.

Eközben Amerikában a legfelsőbb bíróság kötelezi Joe Bident, hogy ismét léptesse életbe Trump Maradj Mexikóban néven ismert bevándorlási programját.

A konzervatív többségű testület három liberális bíró ellenvéleménye mellett arra a megállapításra jutott, hogy a Biden-kormányzat feltehetően megsértette a szövetségi törvényeket, amikor februárban hatályon kívül helyezte a hivatalos nevén Bevándorló Védelmi Programot (MPP).

Az Egyesült Királyságban megvan az első transznemű elnökjelölt. Tamsin Omond a brit Zöld Párt vezetőjeként indul majd az elnökség megszerzéséért, „interszekcionális, feminista, merész és látnoki vezetést” ígér a választóknak.

Bakondi György elmondta, hogy egyre nő a migrációs nyomás a magyar–román határszakaszon, de a kormány elkötelezett, hogy – mint 2015 óta mindig – most is megvédje az EU és Magyarország határát.

Jelezte, egyre gyakoribb az is, hogy a migránsok erőszakot próbálnak alkalmazni a határőrökkel szemben, és egyre nagyobb arányban jelennek meg afgánok a tiltott határátlépők között.

Romániában a legnagyobb kormánypárt, illetve a legnagyobb frakcióval rendelkező ellenzéki párt elnöke is sértésnek nevezte, hogy Áder János a Krími Platform elnevezésű rendezvénysorozatot megnyitó hétfői csúcsértekezleten párhuzamot vont Trianon traumája és a Krím annektálása között.

Marcel Ciolacu, az ellenzéki Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke kedden Facebook-bejegyzésben méltatlankodott amiatt, hogy Románia vezetői 24 óra elteltével is válasz nélkül hagyták, hogy országukat a legmagasabb szinten „alázzák meg”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére