Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazugságon kapott Gyurcsány-ügyvéd, lelepleződött Soros-hálózat, Svédország mint „mintademokrácia”

888.hu

2021.04.30. 19:59

De ami a leglényegesebb: elérte Magyarország a 4 000 000 beoltottat, mellyel szombat reggeltől újabb lazítások lépnek életbe, leginkább a védettségi igazolványosok számára.

Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában adott interjút, amelyben közölte, hogy ma újabb szakaszhatárhoz érkezünk, ugyanis a beoltottak száma vélhetően meg fogja haladni a négymilliót. Az újabb mérföldkövet pedig ma délután el is értük. Így tehát szombat reggeltől a kijárási tilalom kezdete éjfélre módosul, továbbá este 11 óráig nyitva lehetnek a boltok és a vendéglátóipari egységek. Megnyílnak továbbá különböző helyek a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek.

 

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a közösségi oldalán bejelentette, hogy a kormány 5,6 milliárd forintot biztosít a ferencvárosi egészségügyi szolgáltatóközpont fejlesztésére az Egészséges Budapest Program keretében.

 

Szijjártó Péter a gazdaságról, a vakcinabeszerzésekről és a belpolitikai helyzetről is beszélt az Észak-Magyarországnak adott interjúban.

A kormány egy évtizede azon dolgozik, hogy munkát adjon a magyar embereknek, mert ha munka van, minden van

– nyilatkozta.

 

Bezzegdemokrácia: a svédek büntetik, ha valaki nem kér AstraZeneca-vakcinát. Azoknak a lakosoknak, akik a dél-svédországi Kalmar megyében az esetleges mellékhatások miatti félelem miatt elutasították az AstraZeneca-vakcina beadatását a tervezett oltási időpontjuk idején, azt állítják, hogy

200 svéd koronás (hétezer forint) költségtérítést kell fizetniük.
Nagy számban jelentkeztek a Kárpát-medencéből a megújult Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) által indított szakokra. A felvételizők között jelentős számban vannak határon túli fiatalok, egyebek mellett Szlovákiából, Ukrajnából, Romániából, Szerbiából és Ausztriából.
Ez ellenkezik a szabadsággal! Ez egy szabad ország, mi szabadok vagyunk! Mi csak a teljes szabadságot fogadjuk el!

Minél inkább a perifériára szorul egy mozgalom, annál magasztosabbak az ígéretei. És minél inkább kezd részesedni a döntéshozatalból, annál szerényebbé válnak a jelszavai is – Pozsonyi Ádám írása.

 

Soros-szervezetek sivalkodnak, mert szabályoznák az NGO-k működését. A nem létező hálózat akcióba lendült...

 

Az általános vélekedés szerint tizenegy év történelmi távlatban nem nagy idő, mégis megélni és nap mint nap küzdeni tizenegy évig komoly munka, illetve megterhelés. Sokan sokfélét kérdeznének Orbán Viktortól, engem azonban mindig is az érdekelt a legjobban: hogy bírja? Egy végtelenül egyszerű kérdés, amely mindent elárul a munkásságáról – Bohár Dániel írása.

 

Április 29-én letelt az amerikai mainstream média által messiásként beharangozott Joe Biden elnökségének első száz napja. Politikai elemzők hada ragadott hát tollat, hogy értékelje (az egekbe magasztalja) az elnök e szimbolikusnak tekintett időtartam alatt meghozott döntéseit, az általa meghatározott kül- és belpolitikai irányvonalat, prioritásokat – Havasi Eszter, az Alapjogokért Központ munkatársának írása.

 

Az ég kék, a fű zöld, Czeglédy Csaba megint hazudott. Gyurcsány „böszme” Ferenc korábbi ügyvédjét zsarolás bűntettével és kilenc rendbeli bűnsegédként elkövetett vétséggel vádolja az ügyészség. Ráadásul, most megint hazugságon kapták.....

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére