Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány megint Orbánra mutogat, tüntetés Hollandiában, a hajléktalan szó „elavult és dehumanizáló”

888.hu

2022.08.27. 19:59

A mai nap margójára.

 

Talán nem ünneprontás, ha szombaton futunk még egy kört – Ujhelyi kijelentésével élve – a „mocsoksággal” kapcsolatban. Hozzáillesztjük a „hazugságot” is, mert sok esetben a baloldaliak a hazugságaik elfedésére használják a mocsokság kifejezést.

 

 

Csütörtök este több százan vonultak Hollandia legnagyobb menekültszállása, a Ter Apel-i regisztrációs központ elé, az ellen tiltakozva, hogy a menedékkérők zavarokat okoznak a településen – írta a De Telegraaf napilap pénteken.

A demonstrálók „Elegünk van a bonyodalmakból” továbbá „Az igazi menekültek jöhetnek, de kifelé a rendbontókkal!” feliratú transzparenseket magasba emelve vonultak a befogadóközponthoz, de a rendőrség nem engedte be őket a létesítmény területére.

 

 

 

A pedofilokat mostantól „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek”, míg a nőket „anyák” helyett „szülő embereknek” nevezik. Szép új világ...

A Los Angeles-i Hajléktalanszolgálati Hatóság azt szeretné, ha a hajléktalan szót olyan kifejezésekkel helyettesítenék, mint például a „kint élő emberek”. A cél az, hogy „a személyiséget hangsúlyozzák a lakhatási státuszukkal szemben”.

Természetesen az, hogy más kifejezést használunk a hajléktalanra, nem fog segíteni az utcalakók helyzetén, amely gyakorlatilag egész Amerikában pusztító, és hónapról-hónapra rosszabb.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére