Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt ma: Kocsis kiosztotta Karácsonyt, újabb fővárosi idősotthonban terjedt el a vírus, a miniszterelnök pedig a halasi kórházba látogatott

888

2020.04.11. 19:59

Egy perccel 8 előtt.

Újabb fővárosi fenntartású idősotthonban tűnt fel a járvány, Karácsony felelőssége pedig vitathatatlan az ügyben. Kocsis Máté helyretette a főpolgármestert.

Egészen ízléstelen, ahogy a főpolgármester menekül az egyenes kiállás és a felelősség elől. Az is egészen ízléstelen, ahogyan a balliberális média napok óta szerecsen-mosdatja. Hiába zsonglőrködnek a szavakkal, hiába törik komplett szerkesztőségek a fejüket hangzatos címeken, amik elkenik Karácsony felelősségét, attól a tény még tény marad: ha egy intézménynek az önkormányzat a fenntartója, akkor az ott történtekért az önkormányzat a felelős. Ez esetben a fővárosi. Ilyen egyszerű – írta közösségi oldalán Kocsis.

 

Mindeközben a budapesti Rózsa utcai otthon 94 lakójából 60 idős embernek lett pozitív a koronavírus-tesztje.

Görögországban eközben pedig kritikussá vált a helyzet, ugyanis a szárazföldi területein lévő menekülttáborokban megjelent a koronavírus.

Az egyik nagy biztonsági kihívás most az illegális migráció és a pandémia összefüggése- mondta Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója.

 

A balkáni útvonalon ugyanis 130 ezer migráns van.

Orbán Viktor miniszterelnök pedig a veszélyhelyzet elrendelésének harmincegyedik napján a kiskunhalasi Semmelweis kórházba látogatott, amelyről egy videót is közzétett a Facebookon.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére