Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt ma!

888

2020.07.25. 19:59

Bár az Index-balhétól volt hangos az internet, ennél mégis jóval súlyosabb dolgok történtek ma. Sokak az otthonaikat kényszerültek elhagyni a hirtelen jött heves esőzések következtében, de a koronavírus-fertőzöttek számának emelkedése is nagyobb aggodalomra adhat okot.

Az Index-balhé

Bodolai László egy zárt Facebook-csoportban arról számolt be, hogy a kirúgott főszerkesztő, Dull Szabolcs többször egyeztetett vezető baloldali politikusokkal. Bodolai szerint Dull üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának és baloldali politikusokkal egyeztetve szándékosan verte szét a lapot.

De közben a Pesti Srácok indexes körökből azt is megtudta, ki volt az akivel Dull az igazgatósági ülés után egyeztetett. Nem más mint, – dobpergés – Dobrev Klára! A lap szerint Gyurcsány Ferenc neje közel fél óráig tárgyalt a portál volt főszerkesztőjével... De nem ő volt az egyedüli szoci, akivel Dull találkozott, a Pesti Srácok szerint ugyanis a portál menesztett főszerkesztője az elmúlt időszakban naponta többször is egyeztetett a szociknál jelenleg háttéremberként tevékenykedő Nyakó Istvánnal is.

Mi azonban mindezek mellett összeszedtük, hogy mi az a három dolog, ami nagyon fog hiányozni az Indexről, és mi az a három másik, ami nagyon nem.

 

Brutális esőzések

De kevésbé érdekelhette az indexes hiszti azokat, akik a mai napon otthonaik elhagyására kényszerültek, ugyanis Zala és Somogy megyében is katasztrofális helyzeteket okozott a hirtelen jött heves esőzés. Megelőzésként négy házból hét embert telepítettek ki a Zala megyei Surdon, mert fennáll a veszélye annak, hogy átszakad a település központjában lévő tó gátja az extrém mennyiségű csapadék miatt. A megyében közúti hidakat mosott el a víz, ezért egy település megközelíthetetlenné vált.

Somogyban pedig több utat is le kellett zárni szombaton az esőzés miatt kialakult vízátfolyások miatt.

Teljes szélességében zárva van a 68-as számú főút a 60-as kilométerszelvénytől a Tapsonyi elágazásig, valamint az 51-es kilométerszelvénytől Segesdig. A 61-es számú főút 157-es kilométerszelvényében Terebezd-puszta térségében félpályán haladhat a forgalom, a Nagybajom és Böhönye közötti útszakaszt viszont teljes hosszában lezárták. A rendőrség a forgalmat a környező utakra tereli, egyúttal arra kéri a közlekedőket, hogy a lezárt szakaszokat lehetőleg kerüljék el.

 

Emelkedik a napi új koronavírus-fertőzöttek száma

Huszonhattal, 4424-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs – közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

A mostani emelkedés (14 fő) több mint kétszerese az egy nappal korábban diagnosztizált új fertőzések számának (6 fő). Kiemelték: a járvány nem múlt el, több országban erősen terjed, ezért a járványügyi készültség továbbra is érvényben van. Az a cél, hogy a vírust a határon kívül tartsák és a további szigorításokat, korlátozásokat elkerüljük. Ezért léptek életbe a beutazási korlátozások, amelyek célja, hogy megakadályozzák a fertőzés behurcolását külföldről, ezzel a járvány magyarországi fellángolását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére