Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A mai nap legfontosabb hírei egy helyen

888.hu

2020.07.14. 19:59

Míg hazánkban 11 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, addig a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem keddi adatai szerint a világon már 13 070 590 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 572 428, a gyógyultaké pedig 7 228 660.

A mai nap belföldi hírei leginkább az Országgyűlésre koncentráltak.

Negyedik hete folyamatosan csökken a regisztrált álláskeresők száma és bővül a foglalkoztatás

– mondta el György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára a gazdaságvédelmi akcióterv végrehajtásának előrehaladását ismertetve.

Miközben hazánkban tárgyalnak a bécsi ötök és a portugál miniszterelnök is megérkezett az országba, Kövér László házelnök kijelentette, az Országgyűlés nem fog az Európai Unió helyreállítási csomagjához kötött semmilyen politikai feltételt elfogadni. Az Országgyűlés úgy döntött, feltételekhez köti az uniós hitelfelvétel támogatását.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációvezetője is felszólalt ma a koronavírus gazdasági hatásaival kapcsolatos európai uniós gazdasági intézkedésekről szóló kormánypárti javaslat vitáján. Ezalatt a KDNP-s Soltész Miklós szerint a jobbikos Nunkovics Tibor kvázi lezsidózta Deutsch Tamást.

A mai rendkívüli parlamenti ülésen a Demokratikus Koalíció színeiben Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára beszélt, aki a botrányos mondandója után kiviharzott az ülésteremből. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője erre reagálva megköszönte, hogy Dobrevék emlékeztettek arra, hogy a kommunizmus nem vész el, csak átalakul. Kiemelte:

moszkoviták brüsszeliták lettek, de továbbra is a nemzetköziséget képviselik.

A nemzetközi híreket tekintve új információk láttak napvilágot a véleménye miatt lemészárolt fiatal anyukáról, Kína kemény kommunista tempót diktál, mivel már választani sem engedné a hongkongiakat, és második napja tombolnak a lángok a San Diegó-i flottatámaszponton kigyulladt amerikai hadihajón. A tűz a hatóságok szerint környezeti katasztrófával fenyeget, ha a lángok elérik a hajó tartályaiban lévő 3,7 millió liter üzemanyagot.

Már Szudánban is a migráció a fő probléma, Olaszországban pedig járványveszélyt jelent a migránscsoportok ellenőrizetlen érkezése, ezért újabb karanténhajó működésbe helyezését rendelték el, valamint kaszárnyákat nyitnak meg a bevándorlók elhelyezésére – jelentette az olasz sajtó, miközben Antonio Tajani, a Hajrá Olaszország politikusa a Földközi-tenger lezárását sürgette az Európai Uniótól.

De legalább Soros György befolyásolási kísérlete elbukott Lengyelországban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére