Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt ma

888.hu

2020.05.20. 19:59

Hazánkban 3598 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 3 idős krónikus beteg, miközben világszerte már több mint 4,9 millióan fertőződtek meg, 323 ezer felé emelkedett a halálos áldozatok száma.

Szijjártó Péter megjegyezte, mi felkészülünk hosszú távra is, az elmúlt két nap alatt 700 lélegeztetőgép érkezett Magyarországra.

Rendelkeznünk kell azokkal az egészségügyi védekezéshez szükséges eszközökkel, amelyek hosszú távon biztosítják azt, hogy a magyar embereket meg tudjuk védeni. Ezért továbbra is folyamatos az egészségügyi védekezés sikeressége szempontjából elengedhetetlen eszközök és gépek beszerzése

– fogalmazott a tárcavezető.

Emellett a külgazdasági és külügyminiszter ma arról is beszélt, a kormány kötelességének tekinti a munkahelyek védelmét, akárcsak a járvány leküzdését.

Egy, a Magyarország kormányának Facebook-oldalára feltöltött videóban Maruzsa Zoltán elmondta, hogy a tanév végéig marad a tantermen kívüli, digitális oktatás, azonban az óvodák és bölcsődék május második felétől visszatérnek a normális működési rendhez.

Mialatt a magyar járványügyi intézkedések sikeréről írtak a Financial Timesban, és az Európai Bizottság becslése szerint Magyarországon az eddigi kedvező foglalkoztatási tendenciáknak köszönhetően a munkanélküliségi ráta alacsonyabb lehet, mint az Európai Unióban, Karácsony továbbra is a Facebookon üzenget, ahelyett, hogy vállalná a felelősséget például a Pesti úti idősotthon ügyében.

Azóta semmit nem javultak a körülmények, pedig a tisztifőorvos azonnali intézkedésekre kötelezte a fenntartót

– mutatott rá Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője.

A szerdai hírek szerint az idős betegeket alig fürdetik, és még a mosással is spórolnak – egy világjárvány kellős közepén.

Év elejére szinte mindenki felmondott, most már néha két emeletre jut egyetlen nővér, akinek 160 lakót kellene ellátnia! Nemrég visszahívtak egy kolléganőt a nyugdíjból, annyira nincs ember. Tudom, hogy ma sincs saját orvosa az intézménynek

– mondta el a Pesti úti idősotthon egyik ápolója a Ripostnak.

Vannak dolgok, amik egyszerűen nem változnak. Az egyik Soros-szervezet videójában méltatja a migrációt az uniós biztos, miközben Nigel Farage cselekvésre szólítja fel az embereket, miután a tengeren vette szemügyre, hogyan is zajlik az illegális migráció.

És persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a maszol.ro beszámolója szerint ma mindössze egy ötezer lejes (kb. 360 000 Ft) bírságot szabott ki az Országos Diszkriminációellenes Tanács a román államfőre az „Erdély kiárusításával” kapcsolatos nyilatkozata miatt. A kérdés már csak az, hol vannak ilyenkor a LIBE-bizottság tagjai?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére