Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt ma

Horváth Tamás

2020.08.26. 19:59

Este 7:59.

Túl vagyunk a szerdán, közeleg a hétvége. Nézzük, mi történt ma!

Hazánkban is növekszik a koronavírus-fertőzöttek száma, a mai napon 73 új beteget regisztráltak. Szerencsére újabb halottról nem tudni.

Ugyancsak a járványhoz kapcsolódó hír, hogy elmarad a Tranzit fesztivál, amelynek pénteki napján Orbán Viktor is beszédet mondott volna. A négynapos Közéleti Évadnyitót azért halasztották el, mert a szervezők között koronás beteget találtak. Új időpont egyelőre nincs.

Kettőre emelkedett a Wisconsin állambeli Kenoshában tüntetők között kitört lövöldözés halálos áldozatainak száma, egy embert kórházban ápolnak, állapota súlyos, de nem életveszélyes – jelentette be szerdán a város rendőrsége a Twitteren. A zavargások vasárnap este kezdődtek, miután a városban két rendőr egyelőre tisztázatlan körülmények között többször hátba lőtte a 29 éves afroamerikai Jacob Blake-et. A férfit még vasárnap megoperálták, a kórház jelentése szerint állapota stabil, azonban nem tudni, hogy képes lesz-e járni.

A BLM okozta hullám Agatha Christie híres krimijét, a Tíz kicsi négert is elérte. A regény új francia fordításából eltűnik a néger szó.

Végezetül egy ellenzéki hír hazánkból: Tóth Ádám, az ISZOMM politikusa beelőzte a jobbikos Bíró Lászlót, így ő az elsőként nyilvántartásba vett ellenzéki jelölt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os választókörzet időközi országgyűlési választásán.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére