Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez ám a nap: az Indexet nem befolyásolták, Soros aprót vágott Karácsonyhoz, börtönbe mehet a balos polgármester

888.hu

2020.07.28. 19:59

Nem semmi kedd végéhez közeledünk. Volt történés bőven.
Mint mostanában minden nap, ez a kedd is a balra indexelők szappanoperájával kedződött:
Nem tapasztalt az Index cikkeinek tartalmára vonatkozó politikai nyomást, mondta Dull Szabolcs a 444 szerint.

Majd arról beszélt, hogy szerinte az is „a nyomásgyakorlásnak egy formája, hogy a szerkesztőség szervezetére érkezik a nyomás”. Ez utóbbi mindössze annyit jelentett, hogy a pazarlóan működő lapot a tulajdonos megpróbálta úgy átszervezni, hogy ne legyen veszteséges – számolt be erről az Origo.

Mint arról már korábban írtunk, Bodolai László, a lapot tulajdonló alapítvány kuratóriumának elnöke súlyos dolgokat közölt az Index kirúgott főszerkesztőjéről, Dull Szabolcsról egy zárt internetes fórumon. Bodolai szerint Dull üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának és baloldali politikusokkal egyeztetve szándékosan verte szét a lapot.

De a kormány ellen áskálódó nagyfőnökről és balos támogatottjairól is kiderült egy s más...

Emlékszünk még, hogy el volt ájulva a magyar baloldal, hogy a koronavírus-járvány kellős közepén Soros György 1 millió eurót (majdnem 350 millió forintot) adományozott Budapestnek?

Na az amerikai Demokrata Párt kampányát csak ebben a választási ciklusban 52 millió dollárral (több mint 15 milliárd forinttal) támogatta a spekuláns. Ez közel 45-szörös differencia. És még nincs is vége a kampánynak.

Persze Gyuri bácsi csápjairól nem csak lé csepeg: Franciaországban most éppen a „sporthidzsábot” kényszerítik rá az edzőtermekre:

A franciaországi székhelyű Alliance Citoyenne migránsokat tömörítő álcivil szervezet – melyet Soros György milliárdos spekuláns bőkezűen támogat – nyomására módosította egy lyoni edzőterem belső szabályzatát és engedélyezte a sporthidzsáb viselését – számolt be róla a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Az akció még július 3-án kezdődött, amikor

negyven muszlim aktivista lepte el az edzőtermet és együtt követelték, hogy fejkendőben is mehessenek sportolni.

Az egyesület egyik aktivistája ezt követően úgy nyilatkozott a Le Progrès nevű lyoni regionális napilapnak, hogy

ez egy üzenet, amivel a többi edzőtermet is arra szeretnék felszólítani, hogy kövessék a lyoni példát.

Hozzátette, hogy az akció az egyesület kampányának része, mellyel a muszlim nők polgári jogaiért harcolnak, azt szeretnék ugyanis elérni, hogy senki ne írhassa elő nekik, hogy mit kell viselniük.

Szerencsére itthon a gazembereket azért könnyebb semlegesíteni, ha a másodfokú ítélet nem tér el nagyon az elsőtől, akkor Tállya balos polgármestere hamarosan csak a zárkatársai között játszhatja el a kényurat.

Ebben az ügyben (volt másik is bőven...) 2018-ban állt először bíróság elé Osika József, Tállya baloldali összefogással megválasztott független polgármestere. Két évvel korábban csak úgy engedte, hogy egy külföldi vállalkozó borüzemet építsen a faluban, ha a beruházó az ő nevelt fiának a cégével dolgoztat.

A vád szerint a tállyai polgármester személyesen állította le az építkezést, a munkásokat pedig elzavarta, amikor kiderült, hogy nem a fiát bízták meg a munkával.

Az egyik helyi lakos nyilatkozott az RTL Klub Híradójának, aki szerint a faluban minden munkát a polgármester fia kap. Az ügyészség 5 év letöltendő börtönbüntetést kért a polgármesterre.

Tavaly az országos helyhatósági választásokon Osika József ellenjelölt híján 100 százalékkal nyerte a tállyai polgármester-választást. Történt ez annak ellenére, hogy a büntetőügye még mindig folyamatban van.

Idén a Debreceni Ítélőtábla július 6-án nyilvános ülésen tárgyalta Osika József büntetőügyét, amelyben még nem született ítélet.

A bíróság tanácsülésen dönt később.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére