Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2019.05.06. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Orbán Viktor tárgyalásokat folytatott ma Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárral, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) politikusával. A megbeszélést közös sajtótájékoztató követte, ahol a két fél többek között a határvédelemről, a keresztény kultúráról, valamint az európai parlamenti választásokról beszélt. A sajtótájékoztatón elhangzottakat részletesebben ITT olvashatjátok el.

A két politikus a nyilatkozatok után újságírói kérdésekre feleltek, egy ilyen kérdésre válaszolva szögezte le Orbán Viktor azt, hogy a magyar kormány nem támogatja az Európai Néppárt csúcsjelöltjét, Manfred Webert. Erre azért nem kerülhet sor, mert mint Orbán Viktor emlékeztetett, Weber a magyarok szavazatával nem kíván európai bizottsági elnök lenni. Így hát a magyar kormányfő szerint Weber, akárcsak a többi jelölt a brüsszeli bizottsági elnöki posztra, alkalmatlan.

Végezetül pedig: ma startoltak el az érettségik, mai napon a magyar nyelv és irodalomra került sor. Holnap, azaz kedden jön talán a legnagyobb falat, matematikából teszik le az írásbeli vizsgát a diákok. Előre is sok sikert kívánunk nekik!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére