Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth Tamás

2020.11.21. 19:59

Ez történt ma.

Szombaton újabb 4397 magyarnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, továbbá elhunyt 121, többségében idős, krónikus beteg.

Szijjártó Péter bejelentette, hogy a mai napon ismét jött újabb 1 millió favipiravir hatóanyagú tabletta – ezúttal Japánból. A külgazdasági és külügyminiszter szerint „azok a betegek, akiknek már tünetei vannak, jó, hogyha szednek olyan favipiravir hatóanyagú gyógyszert, amellyel megelőzhető a tünetek súlyosabbá válása.”

Még az illetékes uniós biztos sem akarta a kifizetéseket feltételekhez kötni – ezzel a címmel jelent meg ma az oldalon Filip Dávid kollégám cikke, amiben rávilágít, még a regionális politikáért felelős uniós biztos is politikai feltételeket emlegetett korábban a jogállamisági mechanizmus kapcsán.

Egyre erőteljesebb az antimilitarista propaganda a magyar közéletben. Bő egy héttel azt követően, hogy Karácsony Gergely a fegyverrel járőröző TEK-esek miatt ajvékolt, ezúttal az Új Egyenlőség nevű szélsőliberális blog húzta elő a katonakártyát. Lakner Zoltánék azon akadtak ki, hogy a Magyar Honvédség egy fegyveres katonáról tett ki képet a Facebookra a nemzetközi férfinap alkalmából. Részletek ITT.

Végül, de nem utolsósorban egy szomorú hír: életének 73. évében elhunyt Mihály Tamás, az Omega egykori basszusgitárosa. Isten nyugosztalja!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére