Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth Tamás

2019.04.30. 20:01

Ez történt ma.

A mai nap legfontosabb belpolitikai híre, hogy Heinz-Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt elnöke hazánkba látogat. A bevándorlásellenes politikus május 6-án, azaz jövő hétfőn teszi tiszteletét Budapesten, ahol Orbán Viktor miniszterelnökkel és Pintér Sándor belügyminiszterrel tárgyal majd.

Ugyancsak fontos hír, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság közlése szerint Észak-Macedóniába 30, Szerbiába pedig 15 magyar rendőr utazott el, hogy a fogadó országokkal közös határrendészeti műveletekben vegyen részt. Nem ez az első eset, hogy honfitársaink is hozzájárulnak az európai határok megvédéséhez az illegális bevándorlással szemben.

Azt, hogy az illegális migráció nemcsak Európában jelent komoly problémát, jól mutatja, hogy Donald Trump amerikai elnök szigorúbb bevándorlási intézkedéseket rendelt el. A szigorítások értelmében a déli határokon megjelenő migránsok kötelesek lesznek illetéket fizetni kérelmük benyújtásakor, az illegálisan az Egyesült Államok területére lépett személyek pedig mindaddig nem vállalhatnak munkát, amíg a kérelmükről nem születik döntés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére