Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2019.06.11. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabbak.

Egy igazán meleg nyári napon vagyunk túl. Mai nap is sok fontos dolog történt, nézzük is a legfontosabbakat:

  • Hajnalban kezdték meg a Hableány kiemelését;
  • hat órán át tartó megfeszített munka után a hatóságoknak sikerült egyben kiemelniük a szűk két hete elsüllyedt hajót a Dunából, melyben újabb holttesteket találtak.
  • A Hableányt a csepeli kikötőbe szállítják, ott fogják tüzetesen átvizsgálni.
  • A dél-koreai miniszterelnök levélben köszönte meg Orbán Viktor miniszterelnöknek a részvétnyilvánítást, egyben köszönetet mondott a magyar kormány támogatásáért és együttműködéséért.

Nagy kolléga a délelőtt folyamán írt Cserép János korábbi momentumos politikusról, aki a politikai ellenfeleit féregnek és tetűnek nevezte. A botrányos ügyről ITT olvashattok bővebben.

És a végére egy kis időjárás: ha azt hitted, hogy ma igazán meleg volt, van egy rossz hírem. A meteorológiai szolgálat figyelmeztetést is kiadott, akkora hőség lesz.

A végére pedig egy kis zene. Holnap este a Budapest Parkban lesz Sum 41 koncert, melyen Pörge kolléga és én is kint leszünk, úgyhogy most a legújabb számukat teszem be ide alulra:

 

Apropó Pörge. Béla a hétvégén volt meccsen is, melyről cikket is írt, amit IDE kattintva olvashattok el. Este a magyar válogatott Wales ellen játszik, nézzétek!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére