Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2019.06.05. 19:59

Hírek itthonról és a nagyvilágból: ezek voltak ma a legfontosabbak.

Jó estét, pörgős napon vagyunk túl! Sok minden történt, kezdjük is az elején!

Már reggel rosszul indult a napja az ellenzéknek, most épp Puzsér Róbert volt az, aki ajtót mutatott az őt támogató Jobbiknak. Emlékezetes, a puplicista pár nappal ezelőtt a megsemmisülés szélére kerülő LMP-t dobta ki. De ezzel még messze volt a vége, ugyanis az LMP korábbi meghatározó arca, Sallai R. Benedek egykori országgyűlési képviselő, korábbi országos elnökségi titkár bejelentette, távozik.

És ha még mindig nem lenne elég, a mai nap öngólját Karácsony Gergely lőtte. A zuglói városvezető azon háborodott fel, hogy egy vélhetően csőtörés miatt az MSZP-s vezetés alatt álló XIII. kerületben beszakadt az út egy autó alatt. Egyből kiírta a Facebookra, hogy ha ő lesz a városvezető, akkor nem lesz ilyen. Ebben csak annyi a bibi, hogy bizony Zuglóban is szakadt már be az aszfalt hasonló okoknál fogva, mégpedig Karácsony vezetése alatt. Szép volt, Geri! Nem tudom, hogy Devecseri Szilárdé vagy Karácsony Gergelyé a nagyobb öngól. Ha nem emlékeznétek arra a fájdalmas gólra, ide beteszem. Már hat éve volt, de még mindig nagyon fáj.

 

Délután amúgy Pozsonyi kolléga is jelentkezett egy véleménycikkel, az ő P12-jét ITT tudjátok elolvasni. Aztán írtunk még arról is, hogy a Momentum főpolgármester-jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor agyhalottnak tartja a magyarokat, ezt IDE kattintva találod meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére