Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2019.05.23. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Dübörög a kampány, vasárnap Magyarországon is szavazunk Európa jövőjéről. Orbán Viktor magyar miniszterelnök a III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén beszélt arról, hogy május 26-án a gazdáknak is nemet kell mondania a bevándorlásra, hiszen Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására. Mint mondta, csak a Fidesz-KDNP jelöltjei képesek a bevándorlás megállítására és a magyar érdekek védelmére a brüsszeli csatákban.

Kampányol az ellenoldal is, igaz, sokkal aljasabb módszerekkel: a Soros-féle Avaaz most a Facebookon buzdít a szavazáson való részvételre, igaz úgy, hogy korábban kapcsolatba lépett a techóriással, és 77 bevándorlásellenes oldalt töröltetett le.

A hétvégi szavazással kapcsolatosan idehaza egyébként a bevándorláspárti ellenzék sok jót nem remélhet. A közvélemény-kutatási felmérések és például a szavazatszámláló bizottságokba delegált ellenzéki tagok száma alapján is az várható, hogy a május 26-ai EP-szavazáson a Fidesz győzelme mellett a korábbi uniós választáshoz képest kevesebb mandátumhoz juthatnak majd a bevándorláspárti magyar ellenzéki pártok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére