Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2019.03.19. 19:59

Ez a nap is gyorsan eltelt, nézzük a legfontosabb híreket!

A délelőtti órákban Orbán Viktor amerikai törvényhozókkal tárgyalt. Az eseményről annyit tudni, hogy a kétoldalú biztonságpolitikai és gazdasági együttműködés aktuális kérdéseiről, illetve Magyarország és a közép-európai térség energiaellátásáról tárgyalt a miniszterelnök az Egyesült Államok kongresszusának Budapestre látogató, négy szenátorból és két kongresszusi képviselőből álló kétpárti delegációjával. 

Szijjártó Péter külügyminiszter kedden Izraelbe látogatott, ahol Benjámin Netanjahuval közösen, ünnepélyes keretek között magyar külgazdasági képviseletet nyitott Jeruzsálemben. A miniszter azt mondta, hogy a lépéssel a magyar gazdaság új dimenzióba lép, amelyben az innovációra kerül a hangsúly. A részleteket ITT találod. 

  • Délelőtt olvashattátok nálunk, hogy Salvini újabb Soros-hajónak tiltotta meg az olaszországi partra szállást, amennyiben ez kimaradt volna, a cikket IDE kattintva találjátok meg!
  • Folytattuk sorozatunkat, melyben bevándorláspárti politikusokat mutatunk be, a mai anyagban Dobrev Kláráról volt szó részletesen, ITT tudjátok megnézni. 
  • Judith Sargentini megint alkotott. A holland bevándorláspárti képviselő Brüsszelben újságíróknak azt mondta, hogy etikai tisztogatást szeretne az Európai Néppártban. Erről ITT olvashattok.

Nemrég írtunk arról, hogy Angela Merkel német kancellár elismerte, hibázott négy éve és már úgy gondolja, hogy a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére