Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2019.03.12. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.
Lassan vége a mai napnak is, lássuk, mik is voltak a legfontosabb hírek.

Orbán Viktor a délelőtt folyamán részt vett a Hungexpón, a XII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján, ahol többek között arról beszélt, hogy Magyarország ajánlata a fiataloknak a biztonságos környezet és a biztos jövő. Ha kíváncsi vagy arra, mit mondott még a miniszterelnök, kattints IDE!

Ugyancsak délelőtt történt, hogy ítéletet hirdettek a Teréz körúti robbantó ügyében. A Fővárosi Ítélőtábla kedden kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében életfogytiglani fegyházra ítélte a két rendőrt életveszélyesen megsebesítő Teréz körúti robbantás vádlottját többszörösen minősített emberölés és terrorcselekmény miatt.

A nap folyamán mi is megírtuk, hogy egy újabb hangfelvétel bizonyítja, hogy a baloldallal kokettáló Jobbikban továbbra is ott lappanganak a nácik: a korábban zsidólistákról álmodozó Gyöngyösi Mártonról került elő egy felvétel, melyen a politikus azt mondja, a holokauszt egy olyan állatfaj, amellyel kapcsolatban az indulatok egyre nőnek. A részleteket IDE KATTINTVA találod meg!

Budapestre látogatott Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje, aki megbeszéléseket folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel. Weber késő délután egy rövid sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, konstruktív volt a hangulat közte és Orbán Viktor között, ugyanakkor nem találtak mindenre megoldást. A részleteket ERREFELÉ találod meg. Érdekesség, hogy Weber első útja a Soros-egyetemre vezetett, ami ékes bizonyítéka annak, mekkora hatalma is van Soros Györgynek országunkban. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére