Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2019.02.18. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

A zsidózásért lemondott Szávay helyére zsidókat listázó politikust jelöl a Jobbik. Mint ismert, Szávay István azután volt kénytelen lemondani parlamenti mandátumáról, hogy előkerült egy hangfelvétel, amely szerint azzal dicsekedett, hogy megvert egy zsidó származású nőt. Szávay mandátumát Bencsik János vette át. Az újdonsült képviselőre akkor figyelhetett fel a közvélemény, amikor 2012-ben bevédte Gyöngyösi Mártont, aki a zsidó származású képviselők listázására szólított fel. További részletek itt.

A korábban zsidó felmenőkkel büszkélkedő Jakab Péter jobbikos politikusról szintén előkerült egy hangfelvétel, amelyen antiszemita vicceken nevetgélt, majd egy "a kiválasztott néphez" tartozó bűnözőről beszélt. A botrány részleteiről itt olvashatsz.

Ismét leégette magát az ellenzék: Kunhalmiéknak sem megy a helyesírás. A részleteket itt találod.

Szijjártó: nem győzhetnek a bevándorláspárti erők a Budapest Folyamat során. A külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben arról beszélt, hogy szerdán Isztambulban kell kivédeni a bevándorláspártiak újabb támadását, az úgynevezett Budapest Folyamatban részt vevő országok találkozóján. Ide kattintva többet is megtudhatsz a részletekről.

Ha hétfő, akkor meccsbeszámoló, azaz Pörge szurkol. A kolléga a VIP-páholyból nézte végig a negyedosztályú meccset. Katt ide a meccsbeszámolóért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére