Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Csordás Bettina

2019.02.05. 19:59

Ez történt ma.

Újra találkozhat Donald Trump és Kim Dzsongun, az amerikai külügy most készíti elő az újabb csúcsot. A legfrissebb információk szerint Ázsiában találkozik majd az amerikai elnök és az észak-koreai vezető.

A Momentum kampányszámlái között számos szabálytalanságot és hiányosságot tárt fel a ÁSZ. Donáth Anna, a Momentum Mozgalom alelnökét a párt zűrös pénzügyeiről kérdezték az ATV-ben, de nem kívánt nyilatkozni erről. Szerinte ennél vannak most fontosabb kérdések is a politikai színtéren. Az ATV műsorában inkább a többi pártra mutogatott, szerinte a különböző pártoknak mindenféle korrupciógyanús ügyeik vannak, a Momentum a legtisztább párt.

Tarlós István betartotta ígéretét, és idén a budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével nem lesz Red Bull Air Race. Tarlós a Red Bull Air Race szervezőit is felkereste, hogy a rendezvény körülményeinek elégtelensége miatt a főváros nem tudja az engedélyeket kiadni az ez év júliusra tervezett eseményre.

Benkő Tibor honvédelmi miniszter a honvéd tisztikar előtt megtartott évértékelőjén közölte, hogy hamarosan sor kerül új légtérvédelmi rakétarendszerek beszerzésére is a Magyar Honvédség számára, illetve bejelentette, hogy idén tavasztól a honvédségi állomány tagjai megvásárolhatják az általuk bérelt szolgálati lakásokat is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére