Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.10.31. 19:59

Ezek voltak a legfontosabb hírek a ma!

A mai nap legfontosabb eseményét egy évforduló szolgáltatta: gróf Tisza István száz éve halt mártírhalált, ennek emlékére avatták fel a politikus szobrát a Kossuth Lajos téren szerdán. A koszorúzással egybekötött megemlékezésen Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott, mint mondta, "az erős, magáért kiállni képes ország, amelyet Tisza István politikai pályafutása legfontosabb céljának tartott, ma valóság."

Érdemes továbbá kiemelni, hogy a mai nap nem volt túl fényes az ellenzéki álhírgyár számára.

Kezdődött azzal, hogy az ügyészség vádat emelt az Index.hu újságírója ellen. Az álhírgyáros újságíró olyan súlyos szakmai hibákat vétett, hogy egy feljelentés nyomán büntetőeljárást indít ellene az ügyészség. Az Index.hu újságírója ugyanis olyan személyes adatokat hozott nyilvánosságra, amelyek törvényi védelem alá esnek. Valószínűleg az sem dobott sokat a napján, hogy Gyurcsány pártja sietett a védelmére.

Ugyanígy nem volt túl fényes napja az RTL Klubnak, amely 143 millió forintos büntetést kénytelen fizetni. A tévé a Való Világ negyedik évada miatt fizethet, ugyanis huszonegy műsorszámnak (és azok előzeteseinek) hibás korhatár-besorolást adtak, emellett pedig burkolt reklámozás miatt kapták a büntetést.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére