Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Tóth Dalma

2018.10.05. 19:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Napvilágot látott egy levél, amelyet Volner János, a Jobbik alelnöke írt a párt választókerületi elnökeinek és szervezőinek. A levélben kifejtette, hogy az LMP-vel való szövetség esetén, immár nyíltan felvállalva létrejönne a Jobbik balliberális oldallal történő összeborulása. Volner János a pártvezetés szemére veti azt is, hogy Soros szervezeteivel és a DK-val szövetkeznek annak ellenére, hogy pontosan ismerik Soros és Gyurcsány valódi arcát. Pártja jelenlegi állapotára is kitért. Szerinte a Jobbik katasztrofális állapotban van, a tagság jelentős része otthagyta, majd a belső viszályok tért ki. Volner János mostani levele komoly érvágást okozhat mind a tagság, mind a szimpatizánsok körében.

Romániában a hétvégén sorsdöntő népszavazást tartanak a család fogalmának alkotmányos meghatározásáról. A kérdést illetően már valamennyi erdélyi magyar történelmi egyház állást foglalt és az RMDSZ is a szavazáson való részvételre buzdít. Ha a népszavazás sikeres lesz, az meggátolja a homoszexuálisok házasságkötésének legalizálását.

Kiszivárgott, hogy Soros György meg akarja buktatni Trump főbírójelöltjét. Brett Kavanaugh-ra igazi össztűz zúdult az elmúlt hetekben, szexuális zaklatással vádolják. Azonban kiderült, hogy nem pusztán "véletlenszerűen" felbukkanó nők próbálják befeketíteni, hanem egy összehangolt, gondosan felépített kampányt folytat ellene a Soros-hálózat. Erről itt olvashattok bővebben.

Végezetül pedig egy kis sport: Hosszú Katinka az úszó világkupa-sorozat budapesti versenyén a Duna Arénában 400 vegyesen aranyérmet nyert. Jakabos a harmadik lett, Kapás pedig a nyolcadik helyet szerezte meg.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére