Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.05.01. 19:59

Ezek a legfontosabb hírek május elsején.
Boldoggá avatták Brenner János vértanút 

Boldoggá avatták a kommunizmus áldozataként 1957. december 15-én vértanú halált halt Brenner János katolikus papot kedden Szombathelyen. Több mint tizenötezer ember vett részt a latin nyelvű boldoggá avatási szentmisén. A szertartáson számos püspök mellett részt vett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár is. A boldoggá avatási szertartást követő szentmisén a szentbeszédet Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek mondta.

Brutális baleset történt az ásotthalmi roncsderbin

A munka ünnepén a hagyományoknak megfelelően idén negyedik alkalommal rendezték meg az ásotthalmi roncsderbit a Gárgyán erdőben. A versenyen fél négy előtt pár perccel egy Lada repült át az egyik sáncon, amely az autókat és a nézőket választja el. A délmagyar.hu értesülései szerint több embert is magával sodort a jármű, amely a közönség közé csapódott. A jelenleg rendelkezésre álló rendőrségi adatok szerint hat könnyű és két súlyos sérültje van a balesetnek.

Tovább gyűrűzik a belháború a Jobbikban

Vona Gábor bukását kezdetben társelnöki rendszerrel tervezték pótolni a Jobbikban, melynek élére Sneider Tamás, valamint a zsidókat korábban listázni kívánó Gyöngyösi Márton került volna. A Jobbik kongresszusi küldöttei azonban nem szavazták meg ezt az elképzelést. A párt vezetéséért a Gyöngyösi-Sneider páros mellett beszállt Toroczkai László is, aki Dúró Dórát képzelné el elnökhelyettesnek. Dúró Dóra szerepvállalását Simicska embere, Varga-Damm Andrea úgy kommentálta: "önértékelési zavar bármikor, bármely közösségben előfordulhat".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére