Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.04.25. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!
Itt az új kormánynévsor

Lapinformációk szerint a következő felállással kezdi meg majd a munkát a negyedik Orbán-kormány: Gulyás Gergely kancelláriaminiszter lesz, Rogán Antal marad kabinetminiszter, Varga Mihály szintén nemzetgazdasági miniszter marad, Pintér Sándor megőrzi a belügyminiszteri posztját, Szijjártó Péter tovább folytatja külügyminiszterként, Trócsányi László pedig szintén marad igazságügyi miniszter. Úgy tudni, Simicskó István honvédelmi miniszter helyét Benkő Tibor vezérezredes veheti át, Fazekas Sándor helyett az agrártárca élére Nagy István kerül. A fejlesztési miniszter Bártfai-Mager Andrea lehet a következő ciklusban. Kásler Miklós ülhet Balog Zoltán székébe, Palkovics László pedig külön tárcát kaphat, felsőoktatási és innovációs miniszterként dolgozhat.

Kövér László lesz a következő négy évben is a házelnök

Megállapodtak a parlamenti pártok a házelnök személyéről, illetve felosztották a parlamenti bizottságokat is. A kormánypártok 10 bizottságot, az ellenzéki pártok 5 bizottságot kapnak. A Jobbiké lesz a nemzetbiztonsági és a vállalkozásfejlesztési bizottság, a gyurcsányista DK pedig a költségvetési testülettel vitézkedhet. A szocik a népjóléti bizottsággal gazdagodtak, az LMP pedig a fenntartható fejlődés bizottságát vezetheti.

Kikerült az internetre az LMP-s képviselők botrányáról készült felvétel, kommentár nélkül közöljük:
Tovább süllyed a mocsárban a Jobbik

Sajtóértesülések szerint Toroczkai László elnökjelölti országjárása komoly aggodalmat okoz a Sneider-Gyöngyösi-féle társelnökségnek, mivel Toroczkait a vidéki és a fővárosi alapszervezetek közül is egyre többen biztosítják támogatásukról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére