Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.03.19. 19:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

A Soros-hálózathoz tartozó, migránsokat segítő Migration Aid alapítvány alelnöke egy beépített oknyomozó újságírónak arról beszélt, hogy Soros tevékenységének legfőbb célja, hogy maximalizálja a politikai befolyását Magyarországon. "Végeredményben minden a pénzről szól. Ebben biztos vagyok" – tette hozzá az aktivista.

Hangfelvétel bizonyítja, hogy Farkas Gergely, a Jobbik jelöltje pénz kínál az LMP jelöltjének, Midi Melániának azért, hogy visszalépjen. A jobbikos arra hivatkozva kéri a visszalépést, hogy így nagyobb esélye lenne a győzelemre. Az LMP-s képviselő visszautasította az "ajánlatot".

A Fidesz hétfőn vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben. A lépést azzal indokolták, hogy Hadházy az elmúlt napokban beismerte: 20 millió forintos nagyságrendben költött luxushobbijára, a magánrepülőgép-vezetésre.

Kampánycéljai érdekében ismét valótlanságokat híresztelt a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakcióvezetője, Volner János, aki ezúttal az Állami Számvevőszéket rágalmazta meg. A szervezet közleményben reagált a nevetséges és egyben érthetetlen hazugságokra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére