Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.03.16. 19:59

Az este legfontosabb hírei!

A magyar kormányfő pénteken megnézte a déli határzárat, amivel kapcsolatban elmondta: "Saját szemeimmel láthattam, hogy ez egy komoly építmény, a világ bármely országa megirigyelhetné. Képes arra, hogy fizikai erőszak nélkül is megvédje Magyarországot. Ha ez a kerítés nem volna, akkor Magyarországra minden évben sok tízezer migráns érkezne". Hozzátette: a magyar kormány azon van, hogy az EU kifizesse a kerítés költségeit, hiszen az más országokat is véd.

A Civil Liberties Union for Europe (CLUE) civil szervezet a Soros-alapítványok kitartottja, magyarországi projektjeik el sem indulhattak volna a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatása nélkül. A szervezet a német külügyminisztériumnál lobbizott azért, hogy Németország avatkozzon be a magyarországi Soros-szervezetek megregulázása miatt.

Soros György jelöltje az ATV csütörtöki műsorában beismerte, hogy áprilisi győzelme esetén felfüggesztené, semmisnek tekintené a törvényes rendet Magyarországon. Õ ugyanis nem esküdne fel az Alaptörvényre, mert azt nem tekinti legitimnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére