Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2018.02.08. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!
Orbán: a magyar embereknek köszönhető Magyarország sikere

A kormánynak mindig Magyarország az első. A sikeres városok és az élhető falvak Magyarországa –jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Megyei Jogú Városok Szövetségének közgyűlésén Veszprémben. A kormányfő úgy fogalmazott: ahogyan nincs sikeres Európa sikeres nemzetállamok nélkül, úgy nincs sikeres Magyarország sikeres települések nélkül. A városlakók és a falusiak egyaránt számíthatnak Magyarország kormányára. Orbán Viktor azt is hozzátette, hogy az elmúlt 8 év sikerei és eredményei a magyar embereknek köszönhetőek.

Simicska cége volt az Elios a vizsgált időszakban

A sajtóban megjelent hírek hatására összellenzéki támadás indult tegnap az Elios ellen, azonban a lejárató hadjáratuk során ismét célt tévesztettek. Az ügy kapcsán idézett OLAF-jelentés ugyanis a 2009 és 2014 közötti időszakot vizsgálja, de ekkor a cég fő tulajdonosa Simicska Lajos Közgépje volt, nem pedig Tiborcz István. Azonban sem elhanyagolható tény, hogy a jelentés olyan ügyet vizsgál, amit egyszer már megvizsgáltak és jogerősen lezártak. Szakértők véleménye szerint ezt a jelentést nem véletlenül időzítették Brüsszelben a választási kampány időszakára.

Soros szembemegy a britek akaratával

A brit lapok beszámolói szerint a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) alapítója, Soros György 2017 júniusa óta 400 000 fontot, azaz 140 millió forintot utalt át a hozzá közel álló politikai és civil szervezeteknek azzal a céllal, hogy megakadályozza az Egyesült Királyság kilépését az EU-ból. Soros a napokban egy londoni magánvacsorán kiadta az utasítást, közölte, hogy pontosan mit vár el a pénzéért: a Brexit visszafordítását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére