Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2017.09.08. 19:59

Itt vannak a nap legfontosabb hírei a 888-on.
Orbán Viktor: nem engedem, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák

A miniszterelnök szokásos péntek reggeli interjújában elmondta, hogy az Európai Bíróság döntése kinyitotta az ajtót a Soros-terv előtt. Most nemcsak az a cél, hogy 1200 embert szétosszanak, hanem az a terv, hogy jöjjön létre Európában egy állandó szétosztási mechanizmus. Sosem fogok hozzájárulni ahhoz, hogy bármely nagyhatalom belőlünk bevándorlóországot csináljon, engem mindig az ellenállók között fognak megtalálni – mondta Orbán Viktor. A részleteket itt tudod elolvasni.

Soros gyűlölettrénere már Budapesten akciózik

Az őszi polgári engedetlenségi akciók előkészítésének része lehet a világ számos országában zavargásokat generáló, kormányokat megbuktató Szrgya Popovics budapesti látogatása. A Soros-hálózat számos alkalommal támogatta a szerb aktivistát és szervezeteit, akiknek a háborúba torkolló szíriai zavargásokban is jelentős szerepük volt. Popovics múltbeli akcióiról és magyarországi tartózkodásáról itt olvashatsz részletesebben.

Prága sem hajt fejet a kvóták előtt

A kvótaperben hozott európai bírósági ítélet nem érinti közvetlenül Prágát, hiszen nem csatlakozott a keresethez, a másik kérdésben, a kvótaügyben Csehország ellen is elindított uniós kötelezettségszegési eljárásban viszont Prága is kész megvédeni álláspontját – szögezte le a krynicai gazdasági fórumra látogató Ales Chmelar cseh államtitkár. A V4-ek álláspontja tehát változatlanul egységes: elutasítják a kvótákat.

+1 Riadót fújt a Soros-hálózat a listánk miatt

A nemzetközi visszhang alapján úgy látjuk, listánk érzékenyen érintette a Soros-hálózat tagjait. Miután a baloldali sajtómunkások safe space-eként számon tartott Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) cikkünkre reagálva közleményt adott ki, több külföldi lap is foglalkozott az üggyel. Erről itt olvashatsz bővebben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére