Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2017.07.05. 19:59

Orbán szorosabbra fûzte a viszonyt a vajdasági vezetõvel, KGBéla belelépett valamibe, Észak-Korea pedig már az atommal játszik. Ezek történtek ma.
Orbán szorosabbra fűzte a viszonyt a vajdasági vezetővel

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az Országházban fogadta Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét, akivel a gazdaságfejlesztési program eredményein kívül nemzetstratégiai kérdéseket is megvitattak. A politikusok összegezték a Prosperitati Alapítvány által az elmúlt másfél évben elvégzett munkát, ami nélkül reménytelen lett volna a szociális-gazdasági leszakadás megállítása. Orbán Viktor és Pásztor István kiemelte, hogy történelmi áttörésre került sor, hiszen ilyen mértékű gazdasági illetve agrártámogatásban soha nem részesült a vajdasági nemzetrész.

KGBéla belelépett valamibe

Egyre szövevényesebb a jobbikos EP-képviselő, Kovács "KGBéla" ügye. A politikus ügyvédje június 23-án közölte az ügyészi hivatallal, hogy a sorozatos botrányokba keveredő képviselő azért nem ment el a kihallgatására, mert Abháziában gyógykezelték. Kovács jelenleg annak ellenére tartózkodik Brüsszelben, hogy Strasbourgban kellene lennie. A Népszava utolérte az EP-képviselőt, aki elmondta, hogy valóban járt Abháziában, azonban vérmérgezést kapott, amiatt kellett gyógykezelni és amiatt nincs jelenleg a strasbourgi EP-ülésen. A politikus közölte, hogy hivatalos látogatáson volt a térségben, ahol Európáról tartott előadást. Kovács szerint az ellene felhozott kémkedési vád nem fog megállni a lábán, a költségvetési csalással kapcsolatban azonban elismerte, hogy hibázott, mikor néhány gyakornokot nem Brüsszelben, hanem budapesti, szatmárnémeti és beregszászi irodáiban foglalkoztatott.

Észak-Korea már az atommal játszik

A kommunista rezsim szerdán jelentette be, hogy képesek atomtöltetet szerelni azokra az interkontinentális rakétákra, melyeket kedden próbáltak ki. Ezek az eszközök akár 12 000 kilométert is meg tudnak tenni. A hírre szinte mindenki felszisszent, pláne az Egyesült Államokban, ahol a napokban derült ki, hogy a rakétavédelmi rendszerük szinte biztosan nem képes 100 százalékos védelmet nyújtani. Amerikai szakértők szerint Észak-Korea legújabb fegyvere akár Alaszkát is elérheti. A hozzáértők úgy vélik, hogy az egyetlen helyes és háború nélküli módszer az lenne, ha az Egyesült Államok rá tudná venni Kínát arra, hogy az komolyabb nyomást helyezzen Észak-Koreára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére